""
""

Poliglota Babović iznenadio Baske: Ne vidim razlog za strah, došli smo da uživamo

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.11.15. | 20:27

Zamenik kapitena Partizana na zvaničnoj konferenciji govorio na tečnom španskom jeziku

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Bilbaa)

Izabrane vesti

Počelo je sa "buenas noches todos. A završilo se sa "gracias".

Između te dve jetke rečenice, kojima je prisutnima poželeo dobro veče, a zatim im zahvačio na prisustvu, Stefan Babović je, takođe, govorio na kristalo čistom španskom jeziku i tako impresionirao lokalne novinare u Bilbau.

Nada se da će isto tako sa svojim saigračima impresionarati publiku u četvrtak veče, podsećajući da je na istom mestu pre tri godine već slavio pobedu.
"Pre tri godine sam ovde pobedio sa Saragosom i bio je lep osećaj, iako je to bilo na starom San Mamesu. Bilbao je ovog puta apsolutn favorit u svim aspektima, od finansijskog do igračkog, mislim da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige Evrope", poručio je Babović.

To, ipak, ne umanjuje planove crno-belih u meču u kome su ih mnogi otpisali i pre nego što je počeo.
"Idemo da uživamo u fudbalu, a stadion San Mames predstavlja jedno od najlepših mesta za dokazivanje. Ne vidim nijedan razlog za strah. U Partizanu pritisak uvek postoji, ali je najbitnije da posle meča moje kolege i ja možemo u svlačionici da se pogledamo u oči, da znamo da smo uradili sve u pokušaju da napravimo senzaciju, jer bi sve osim poraza bila senzacija", dodao je Babović, izrazio uverenje da su gosti nego pre dve sedmice kad su izgubili u Humskoj (0:2), ali i podsetio da će mu na sredini terena nedostajati povreženi Andrija Živković i Darko Brašanac.

Pre njega, u kratim crtama, novinarima iz Bilbaa obratio se Ljubinko Drulović koji je posle protokolarnih rečenica o tome kako se nada dobrom meču morao da odgovori i na pitanje šta ga najviše brine u igri pritivnika.
"Brine me pre svega dobra forma Bilbaa, napadači su počeli da im postižu golove, što nije dobro za nas, imajući u vidu trenutak u kome se nalazimo", dodao je trener Partizana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stefan BabovićSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićLiga EvropeAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara