Pomešaj ove noći crnu i zlatnu

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.08.18. | 16:21

Veljko Paunović i njegov Čikago imaju priliku da prekinu niz od osam ligaških poraza, a u goste im dolazi Kolumbus

Kada je 1. jula na kolena bačen Njujork Siti, koji se bori za jedno od vodećih mesta u Istoćnoj konferenciji, teško da je bilo čoveka koji je pomislio da će Čikago na narednih osam ligaških mečeva poražen napuštati teren. A, baš se tako dogodilo u proteklih pedesetak dana. Plamen kao da se ugasio na gostovanju u hladnom Vankuveru početkom prošlog meseca, a Veljko Paunović i njegovi izabranici imaju priliku da u noći između četvrtka i petka Fajer maknu sa mrtve tačke. Na Tojota park stiže Kolumbus.

Crno-zlatni, kako zovu sastav Grega Berhaltera, ne ističu se partijama na strani, gde su postigli najmanje golova na nivou lige. Bez pogotka van kuće su na osam od minulih 11 susreta, dok su u vetrovitom gradu trijumfovali tek jednom na poslednjih 16 dvoboja.

Izabrane vesti

I pored slabijeg učinka u vidu neugodne serije neuspeha, Veljko Paunović uživa podršku čelnih ljudi Čikaga.
"Mi verujemo da i dalje imamo šansu i dovoljno vremena da okrenemo situaciju u našu korist u preostalih osam utakmica. Zaista verujemo da je to moguće. U jednom trenutku će sve doći na svoje, jer smo uporni i vredno radimo, i imamo veliku želju da počnemo da pobeđujemo. Potpuno verujem u ovu grupu momaka", istakao je Paunović u najavi susreta.

Čikago je u protekloj rundi bio nadomak pozitivnog rezultata u Montrealu, ali je primio gol u nadoknadi. Aleksandar KataiNemanja Nikolić i Bastijan Švajnštajger drže nivo, ali je to bilo nedovoljno za beg sa dna tabele. Šef struke Kolumbusa, koji je gotovo izvesno učesnik plej-ofa, smatra da njegov tim očekuje težak posao.
"Igramo protiv teškog rivala u veoma delikatnom trenutku, jer Čikago mora da pobedi", opservacija je stratega Kolumbusa Grega Berhaltera.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 01:00 1741 MLS Chicago - Columbus ki 1 3,15
Ukupna kvota3,15

MLS

Petak
01.00: (3,15) Čikago (3,35) Kolumbus (2,15)

*** kvote su podložne promenama

ISTOK

ZAPAD

Foto: Action Images


tagovi

Čikago Fajersportsko klađenjeMLSVeljko PaunovićAleksandar KataiNemanja NikolićBastijan ŠvajnštajgerKolumbus Kru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara