Poruka crno-belih: Bitno je skupljati trofeje! Ivanović o pogotku, Tavamba o odlasku

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.05.18. | 22:50

Štoper Miletić kaže da će Đukić pamtiti ovaj pehar

Zagrljaji, poljubci, osmeci. To su gestovi i emocije koji su dominirali među fudbalerima Partizana posle odbane trofeja Kupa Srbije.

Razumljivo, s obzirom da je iscrpljujuća sezona okončana trijumfom.
Ovo mi je prvi trofej u karijeri i veoma je bitan. Nadam se da je i prvi u nizu, a da će sledeće godine biti dupla kruna. Ušli smo u istoriju sa tri vezana trofeja u Kupu. Sad idemo na pauzu, pa se za 15 dana okupljamo. Ostaje žal zbog prvenstva, krivo mi je što nismo sačuvali titulu, ali trofej je trofej. Bože moj, bitno je da ih osvajamo“, rekao je vidno zadovoljni štoper Nemanja Miletić.

Izabrane vesti

Crno-beli su ulepšali veče treneru, Miroslavu Đukiću.
Sigurno je i njemu drago, ovo mu je prvi trofej u karijeri, kao i većini igrača u ekipi. Pamtiće ga sigurno“, dopunio je Miletić.

Jedan od boljih u finalu protiv lučanske Mladosti bio je Đorđe Ivanović.
Mnogo mi je drago. Očekivao sam tešku utakmicu, znali smo da će Mladost igrati zgusnuto. Sve ćemo učiniti da se plasiramo u Ligu Evrope. Nemam pritisak kakva god da je utakmica, volim fudbal i uživam u njemu dok igram. Nema pritiska kod mene. Drago mi je što sam došao u ovakav klub koji osvaja trofeje. Nisam se ni u jednom trenutku zabrinuo gde sam došao. Pogodio sam sa dolaskom. Presrećan sam“, rekao je Ivanović.

Slične reči ponovio je i Leandre Tavamba, koji je možda u Surdulici odigrao poslednji meč za crno-bele.
Bila je dobra sezona. Dobio sam priliku da igram u Evropi i da osvojim trofej. Ne znam da li mi je poslednja utakmica u Partizanu, imam ugovor i više ću znati posle razgovora sa čelnicima kluba. Posle gubitka prvenstva morali smo da osvojimo trofej, to je uvek cilj Partizana. Zbog toga smo srećni“, zaključio je reprezentativac Kameruna.

Inače, kapitenu Partizana Saši Iliću pehar Kupa Srbije predao je novi potpredsednik FSS Nenad Bjeković, a kako je izgedala atmosfera u Surdulici pogledajte u fotogaleriji agencija Star sport i MN Press

gallery

FOTO: Star sprot, MN Press

 


tagovi

Kup SrbijeLeandre TavambaĐorđe IvanovićNemanja R. Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara