Posle 59 odigranih i 75 propuštenih utakmica: Džo Gomez na Enfildu do 2024.

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.12.18. | 12:37

Liverpul nagradio mladog štopera

Sjajna forma Džoa Gomeza morala je da dođe na naplatu. Otkako je počela sezona, engleski reprezentativac igra sjajno, uz Virdžila van Dajka čini najčvršći bedem Premijer lige (samo šest primljenih golova), zbog čega su čelnici Liverpula rešili da produže saradnju sa 21-godišnjim štoperom.

Sportski direktor Mihael Edvdards je shvatio poruku Jirgena Klopa u oktobru započeo pregovore oko nastavka saradnje, a posle dva meseca uspešno ih priveo kraju, pa je petostruki prvak Evrope obelodanio kako je nekadšanji član Čarltona (kupljen za samo 4.000.000 evra) potpisao novi ugovor do juna 2024.

Izabrane vesti

Jasan znak kome veruju na Enfildu i da, primera radi, Dejan Lovren, koliko god se upinjao da pokaže kako je među najboljim defanzivcima sveta nije najbolji čak ni u klubu.
Nekoliko godina sam u klubu, osetio sam šta znači biti zadovoljan igranjem za Liverpul, samim tim sam oduševljen što ću dobiti novu šansu u klubu koji volim i u kome i dalje učim“, rekao je Džo Gomez.

Inače, on je prošle sedmice, na gostovanju Barnliju polomio skočni zglob. To mu je već peta povreda otkako je zadužio dres Crvenih pre tri i po godine, u međuvremenu je odigrao 59 utakmica, ali ih je čak 75 propustio. Najpre je morao na bolovanje zbog pucanja prednjih ukrštenih ligamenata odmah po dolasku iz Čarltona leta 2015, pa mu je stradala Ahilova tetiva na početku naredne sezone, mučio ga je članak leve noge proletos zbog čega nije putovao na Mundijal sa reprezenatcijom Engleske, a onda je na Turf Muru opet ispao iz stroja i neće igrati fudbal narednih šest sedmica.

FOTO: Reuters


tagovi

LiverpulDžo Gomez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara