"Rajković i Ivanović"
"Rajković i Ivanović"

Posle dve i po godine Slobodan Rajković se vraća u reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.03.16. | 09:21

Štoper Darmštata će se naći na spisku Radovana Ćurčića za mečeve sa Poljskom i Estonijom

Rajković i IvanovićPosle dve i po godine, na pomolu je povratak Slobodana Rajkovića (27) pod zastavu Srbije.

Štoper Darmštata trebalo bi da se nađe na spisku selektora Radovana Ćurčića za dva kontrolna meča koje naša reprezentacija igra protiv Poljske (23. marta) i Estonije (29. marta).

Izabrane vesti

Kako piše Sport, Rajković je standardno dobrim partijama u Bundesligi skrenuo Ćurčićevu pažnju i po svoj prilici će se njegovo ime u subotu, 19. marta, naći na spisku selektora. Bivši defanzivac Čelsija, PSV-a, Tventea, Vitesea i Hamburga je poslednji meč za Orlove odigrao 14. avgusta 2013. protiv Kolumbije, za vreme selektorskog mandata Siniše Mihajlovića, a kasnije, kod Dika Advokata i Radovana Ćurčića, nije dobijao pozive. Sve dosad.

Od Rajkovića se očekuje da pojača konkureniju na štoperskim mestima, iako na njoj selektor ima širok izbor u vidu kapitena Branislava Ivanovića (Čelsi), zatim Nikole Maksimovića (Torino), Nenada Tomovića (Fjorentina), Uroša Spajića (Tuluz), Miloša Kosanovića (Standard), Aleksandra Pantića (Eibar), po potrebi i Duška Tošića (Bešiktaš).

Rajković je povratnik, a nova imena na spisku selektora Radovana Ćurčića za prijateljske susrete su: Marko Grujić (Crvena zvezda), Nikola Stojiljković (Braga), Aleksandar Pantić (Eibar) i Nemanja Maksimović (Astana).

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSlobodan Rajkovićreprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeRadovan ĆurčićNemackaDarmštat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara