"Kris Smoling protiv Džejmija Vardija"
"Kris Smoling protiv Džejmija Vardija"

Posle sedam godina mrcvarenja, Murinjo je prelomio - Smoling nije za Junajted

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 16:28

Zainteresovanih ima

Kris Smoling protiv Džejmija VardijaViktor Lindelef je stigao pa navijači već razglabaju o tome kako će Šveđanin izgledati u tandemu sa Erikom Bajiem. Zastupnici Krisa Smolinga razglabaju o tome koja je najbolja sredina za njihovog klijenta. Žoze Murinjo je bio jasan: za 27-godišnjeg defanzivca više nema mesta u Mančester junajtedu.

Što će reći da je Smoling posle sedam godina tokom kojih nije baš pokazao da je kalibar za jedan od najvećih klubova na svetu morati da potraži novi klub.

Izabrane vesti

Interesovanja ima na pretek. Everton, Njukasl i Vest Hem su stali u red za igrača koji je sa Junajtedom osvojio dve titule prvaka Premijer lige, FA kup, Liga kup i Ligu Evrope. Međutim, dalek je put do realizacije transfera, a kao i uvek - pare su kamen spoticanja.

Smolingov ugovor sa Junajtedom ističe za dve godine, a Mančester ga sigurno neće pustiti za džabe. To nije sve, jer je tu i plata od 100.000 funti nedeljno, odnosno oko skoro 6.000.000 evra godišnje.

Imaju Englezi pare. Ali ne baš za bacanje. A ni Murinjo mu nije pomogao kada je pred finale Lige Evrope protiv Ajaksa u šali dobacio Smolingu: "Sa tvojim nogama, sigurno nećemo graditi igru od pozadi".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaKris SmolingEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara