Poslednja provera za Brđane, debituje Božinov

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.02.19. | 10:55

Bugarski napadač je odnedavno član Levskog

Bilo je dileme hoće li se proslavljeni bugarski napadač vratiti u Levski, na trenutak je izgledalo da je čitava priča propala kada je Slaviša Stojanović napustio klub, ali do dogovora je ipak došlo i Valeri Božinov je juče stavio paraf na 18-mesečni ugovor sa klubom koji je 26 puta bio šampion Bugarske, poslednji put još 2009. 

Božinov je sinoć doputovao na Kipar, gde se pridružio novim saigračima, a već danas će debitovati protiv Čukaričkog, u generalnoj probi za oba tima pred nastavak obaveza u nacionalnim šampionatima.

Izabrane vesti

Dok je igrao za crno-bele, Bugarin je postigao nekoliko golova protiv Brđana... U dresu Boteva, njegovog prethodnog kluba, Valeri Božinov odigrao je 12 utakmica i postigao sedam pogodaka. Tokom prethodnog mandata u Levskom 2014. zabeležio je 20 nastupa. Mrežu je tresao u osam navrata... Božinov za sedam dana puni 33 godine.

U redovima Čukaričkog zadovoljni su ostvarenim na pripremama.
"Pripreme kao pripreme... Moraju da budu teške da bismo se pripremili za nastavak sezone. Za sada se sve super odvija, živi smo i zdravi smo, a to je u ovom momentu najvažnije. Prva dva rivala su bila fizički vrlo jaka, ali smo to odbro podneli, pokazali smo svoju prepoznatljivu igru. Vežbamo na treninzima to što želimo da sprovedemo na utakmici, to ide sve bolje i bolje. O rezultatima ne razmišljamo na pripremama, bitno je da se mi rastrčimo. Ostaje nam još meč protiv Levskog, vrlo dobre ekipe. Probaćemo da mi budemo ti koji se pitamo, a ako budemo dobro igrali, doći će i rezultat", rekao je mladi štoper Brđana Stefan Šapić

Foto: MN Press


tagovi

ČukaričkiValeri BožinovLevskisportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara