""
""

Potera za momkom od dva miliona evra: Mobilni pretplatnik Mirko Ivanić trenutno nije dostupan, molimo pokušajte u decembru!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 09:19

„Vojvodina je prihvatila naše uslove, ali nisu uspeli da stupe u kontakt s igračem“, rekao predsednik crno-belih Zoran Popović

Potencijalni transfer Mirka Ivanića iz Vojvodine u Partizan imao je sve elemente ozbiljnog sportskog trilera. Rukovodstvo crno-belih od ranih popodnevnih sati je dizalo ponudu, da bi nešto pre ponoći u Novi Sad otišao faks sa uslovima koji se ne odbijaju.

Partizan je bio spreman da plati dva miliona evra. Međutim, prema pojedinim informacijama iz Vojvodine je stigao negativan odgovor. Počele su da kolaju interesantne priče o tome kako je transfer „probušila“ treća strana, tačnije ljudi bliski Crvenoj zvezdi koji imaju sjajan odnos sa predsednikom Vojvodine Zoranom Šćepanovićem.

Izabrane vesti

ZAŠTO IVANIĆ NIJE PREŠAO U PARTIZAN?

Ipak, prvi čovek crno-belih Zoran Popović u razgovoru za Žurnal ispričao je drugačiju verziju.
„Istina, ponudili smo dva miliona evra Vojvodini što je rukovodstvo kluba prihvatilo. Međutim, nisu uspeli da stupe u kontakt sa fudbalerom i taj transfer je propao“, rekao je Zoran Popović.

Zanimljivo, pojedini navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama su nešto pre ponoći počeli da šeruju konverzacije sa sjajnim vezistom koji im poručuje da mirno spavaju i da neće otići u Partizan.

(Foto Star Sport)

 

tagovi

Zoran ŠćepanovićZoran PopovićFK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanMirko IvanićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara