""
""

POTVRĐENO: Đemba Đemba večeras u Beogradu, Obradović od jutros na lekarskim pregledima

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.13. | 13:54

Crno-beli će sa kamerunskim vezistom potpisati ugovor na dve godine, a čeka se i ozvaničenje saradnje sa iskusnim štoperom

Kako je MOZZART Sport PRVI najavio Partizan i Erik Đemba Đemba zajedno će u pohod na Ligu šampiona! Kamerunski vezista večeras stiže u Beograd i tokom sutrašnjeg dana trebalo bi i zvanično da postane fudbaler crno-belih, najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku!

Poslednja prepreka saradnji nekadašnjeg igrača Mančester junajteda i srpskog prvaka otklonjena je jutros u Izraelu. Đemba Đemba je raskirstio sa doskorašnjim poslodavcima iz Hapoela, uizeo čiste papire, kao slobodan igrač napustio Tel Aviv i zaputio se ka Srbiji. MOZZART Sportu je iz Partizana potvrđeno da će zadnji vezni večeras doputovati u Beograd.

Izabrane vesti

Njega već sutra očekuju lekarski pregledi i ako sve bude u redu očekuje ga potpis dvogodišnjeg ugovora, a u ovom trenutku nije poznato da li će biti promovisan pre ili posle revanša sa Širakom.

Sigurno je samo da Đemba Đemba nema pravo da igra u revanšu sa Jermenima, međutim, ako crno-beli preskoče prvu evropsku prepreku, već u četvrtak reagovaće klupska administracija i u UEFA poslati revidiran spisak igrača za naredno kvalifikaciono kolo, na kome će se osim tamnoputog veziste naći i ime prethodnog novajlije, Petra Grbića.

A to nije sve: Prema poslednjim informacijama iskusni štoper Milan Obradović, koji je sinoć doputovao u Beograd, od jutros je na lekarskim pregledima i sa njim bi tokom dana trebalo da bude ozvaničena saradnja, pa će i on biti deo nove odbrane Partizana za eventualne susrete sa boljim iz dvomeča Slovan – Ludogorec.

Obradović takođe stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekla saradnja sa Metalistom iz Harkova i on bi iskustvom u poslednjoj linij trebalo da pomogne Parnom valjku u nastavku evropsko puta.

(foto: Action Images)


tagovi

Erik Đemba ĐembaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara