""
""

Potvrda iz Humske: Pet miliona evra od transfera Mitrovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.13. | 17:29

Čelnici crno-belih oglasili se saopštenjem kojim želu da prekinu špekulacije, a Nenad Jestrović rekao da Arsenal nastavlja da prati srpskog reprezentativca

Aleksandar Mitrović odlazi u Anderleht, Partizanu pripada pet miliona evra. Informacija je od juče, ali je sad i definitivno zvanična, pošto su se čelnici crno-belih oglasili trećim saopštenjem u isto toliko dana.
Zbog špekulacija u medijima, a sa ciljem da se iste prekinu, potvrđujemo da je visina obestećenja za igrača Aleksandra Mitrovića 5.000.000 (pet miliona eura). Partizan na ovaj način zeli da zaustavi širenje neistinitih informacija, koje narušavaju ugled kluba“ stoji na sajtu prvaka Srbije.

Ono što u saopštenju ne piše je da će crno-belima pripasti još 15 procenata od narednog transfera Aleksandra Mitrovića, koji će u petak otputovati u Brisel na lekarske preglede i potpis petogodišnjeg govora sa Anderlehtom, a onda se vratiti u Beograd, kako bi Vuku Rašoviću bio na raspolaganju za prvenstvene uatkmice sa Radničkim iz Niša i Kragujevca, kao i dvomeč sa Tunom, u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Ovo je najveći transfer u istoriji belgijskog fudbala, Anderleht je izbrojao pet miliona i savladao konkurente među kojima je bio i Arsenal.
Tačno je da je Arsenal bio vrlo zainteresovan za Mitrovića, ali je Aleksandar završio u Anderlehtu, jer su Belgijanci bili uporniji. Ali, Mitrović ostaje veliki cilj Arsenala za budućnost“, potvrdio je Nenad Jestrović, menadžer koji je realizovao transfer srpskog reprezentativca.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar MitrovićAnderlehtBelgijaEvropaNenad JestrovićFK PartizanŽupiler Pro ligaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara