"Kolege iz Beograda i Novog Sada - Zoran Popović i Zoran Šćepanović"
"Kolege iz Beograda i Novog Sada - Zoran Popović i Zoran Šćepanović"

Potvrda iz Novog Sada: Partizan zvao za Ivanića! Crno-beli nude i 1.500.000 i procente!

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.15. | 17:47

Odgovor Voše se očekuje kroz nekoliko sati

Kolege iz Beograda i Novog Sada - Zoran Popović i Zoran ŠćepanovićKritikovana je nova uprava Partizana zato što je Ligu šampiona napala sa minimalnim investicijama u igrački kadar. Ali Liga Evrope, prioritetni cilj sa početka sezone, svejedno je obezbeđena, a rukovodioci Partizana sada očigledno žele da se pred crno-belom javnošću operu za "skromna" ulaganja, pa poslednjeg dana prelaznog roka na sve strane jure bombu kojom bi oraspoložili navijače. Stoga je u Novi Sad otišla ponuda za Mirka Ivanića, jednog od najboljih igrača Superlige.

Prvo 1.000.000, pa 1.500.000. I to nije sve. Prema saznanjima MOZZART Sporta crno-beli su Vojvodini nudili i 20 odsto od naredne prodaje 21-godišnjeg plejmejkera. Prvi čovek novosadske Stare dame Zoran Šćepanović potvrdio je za MOZZART Sport da je Partizan zvanično pitao za Ivanića, ali o detaljima ponude nije želeo da govori.
"Tačno je da smo dobili ponudu iz Partizana, ali razumite me – to je interna prepiska dva kluba i ne bih o detaljima. Na Upravi je sada da se izjasni, pa ćete odgovor imati kroz nekoliko sati", rekao je Šćepanović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

U Voši nisu baš radi da ponajboljeg igrača ustupe rivalu u borbi za trofeje u Superligi i Kupu Srbije. Ali ovako dobra finansijska ponuda morala je da im zagolica maštu. Da li će moći da odbiju? Pratite portal mozzartsport.com i prvi saznajte

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanMirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara