Povratak Asaidija, protiv svojih

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.11.18. | 09:42

Nekadašnji adut Liverpula oporavio se od povrede i u kombinaciji je za sastav Tventea protiv matičnog drugog tima AZ-a

Pobeda uvek dobro dođe, a Tventeu bi večeras rešila probleme. Tukersi od starta sezone važe za jedne od glavnih kandidata za direktnu promociju, odnosno ekspresan povratak u Erediviziju, ali ih trenutna forma prilično sputava. Većina timova iz vrha kiksirala je u ovoj 15. rundi, pa bi Tventeovo slavlje nad drugim timom AZ Alkmara vratilo nekadašnjeg prvaka Holandije u borbu za prvo mesto.

Protiv AZ Alkmara Ponos istoka će treći put u sezoni ukrstiti koplje sa mladim timom prvoligaša. Prethodna dva puta je bio uspešan, protiv PSV-a (2:1) i Utrehta (6:1). A večeras bi mogao da bude jači za Osamu Asaidija, upravo dete ekipe iz Alkmara, koji se nedavno oporavio od povrede i nalazi se u kombinaciji za tim prvi put ove sezone. Radi se o nekadašnjoj uzdanici Liverpula, koji ga je kupio 2012. godine posle odličnih partija u dresu Herenvena. Marokanski krilni igrač imao je sasvim pristojnu minulu sezonu, a nema dileme da će njegov povratak značajno pojačati redove Tventea.

Izabrane vesti

Šef struke gostiju veruje u slavlje.
"Vidite da svaki tim ostavlja bodove. Danas imamo dobru priliku da smanjimo zaostatak za vodećim timom koji trenutno beži šest bodova. Primetio sam da su moji momci zagrejani za meč i da jedva čekaju da počne. Žele tri boda. Sve je u našim rukama", istakao je strateg Tventea Marino Pušić.

AZ II je bez pobede na devet poslednjih ligaških utakmica, a na domaćem terenu je slavio samo jednom na osam prethodnih susreta. To nikako ne obećava pred okršaj sa timom koji ima visoke ciljeve.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 1629 HOL 2 AZ Alkmar II - Twente kmb X2&3+ 1,83
Ukupna kvota1,83

HOLANDIJA 2 - 15. KOLO

Ponedeljak
20.00: (4,70) AZ Alkmar II (3,90) Tvente (1,63)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Holandija 2sportsko klađenjeAZ AlkmarTvente

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara