Povratak Stojiljkovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.09.18. | 09:30

Zvezda jača za jedno od najvećih pojačanja

Uspeh ostvaren u Salcburgu i serija atraktivnih pojačanja u finišu prelaznog roka su u drugi plan bacili jedno drugo veliko pojačanje Crvene zvezde ovog leta.

Nikola Stojiljković zbog povrede nije mogao da pomogne ekipi u Austriji, a uz herojsku partiju Milana Pavkova u Salcburgu i dolazak Boaćija njegovo odsustvo se manje pominje. Ipak, dobra vest je da Stojiljković oporavio od povrede zadnje lože i počeo je sa treninzima.

Izabrane vesti

Nekadašnji napadač Čukaričkog nije imao sreće otkako je letos došao u Zvezdu kao veliko pojačanje iz Brage. Povredio se na pripremema i nije uspeo da uhvati formu. Nedovoljno spreman je igrao u kvalifikacijama i povreda se opet vratila pred Salcburg. Ipak, reprezentativna pauza je dala Zvezdi dovoljno vremena da sačeka Stojiljkovića da se potpuno oporavi.

Trener Milojević će sa dolaskom Boaćija i uz uspon forme Pavkova moći pažljivije da kalkuliše sa Stojiljkovićem i da ga vraća na potrbeni nivo. Zna Milojević dobro šta može da očekuje od nekadašnjeg učenika iz Čukaričkog, a zna i Stojiljković šta se traži od njega. Tek sada kada je Nišlija potpuno zdrav, navijači Zvezde mogu da očekuju ono najbolje od jega…

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara