"Dejan Đurđević"
"Dejan Đurđević"

Povratak Švabe: Dejan Đurđević novi trener OFK Beograda

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.06.14. | 15:17

„Povratak mi je i satisfakcija stare saradnje, zahvalan sam predsedniku Zvezdanu Terziću na ukazanom poverenju“, kaže stručnjak koji je već radio na Staroj Karaburmi

Dejan ĐurđevićDejan Đurđević (47) se vratio u OFK Beograd. Mladi stručnjak, koji je već jednom bio trener Romantičara, ponovo je dobio poverenje Upravnog odbora kluba sa Omladinskog stadiona i na klupi plavo-belih zamenio je Zlatka Krmpotića, koji je minule sezone uspeo da izbori opstanak.
„Čast mi je i zadovoljstvo što se vraćam u OFK Beograd. Povratak mi je i satisfakcija stare saradnje, a cilj mi da nastavim gde je prethodnik stao, kako u radu sa mladim igračima, tako i u rezultatskom smislu. Zahvalan sam i predsedniku Zvezdanu Terziću na ukazanom poverenju, ali i svima u klubu“, rekao je Đurđević, koji je i kao igrač bio član Romantičara.

Osim rada u OFK Beogradu, popularni Švaba je bio selektor kadetske reprezentacije Srbije, kao i trener Čukaričkog, Radničkog iz Kragujevca i Pahtakor iz Uzbekistana.
Drago mi je što se vraća u svoju kuću. Razmatrali smo o rešenjima na duge staze i o treneru koji zna da radi sa mladim igračima. Lako smo došli do rešenja, zadovoljni smo njegovim angažovanjem i malo je reći da ima hiljadu razloga zbog čega smo se odlučili baš za Dejana Đurđevića“, istakao je Ardijan Đokaj, sportski direktor OFK Beograda.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK BeogradDejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara