Povrede onesposobile Romu pred Barselonu

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.04.18. | 16:49

Bolnica na Olimpiku

Romi se i onako ne daju velike šanse u dvomeču sa Barselonom, a posebno u prvoj utakmici na Nou Kampu, ali situaciju dodatno komplikuje stanje igračkog kadra kojim rukovodi Euzebio di Frančesko.

Vučica će put katalonske prestonice bez trojice prvotimaca Džengiza Undera, Lorenca Pelegrinija i Radže Najngolana, pa će talentovani italijanski strateg morati ozbiljno da tumba ekipu.

Izabrane vesti

Under i Pelegini su povrede zaradili na nedavnim reprezentativnim okupljanjima, dok se Najngolan povredio protiv u jučerašnjoj utakmici sa Bolonjom, što će definitivno biti ogroman udarac za vezni red Rimljana u borbi sa nezaustavljivim kreativcima Barselone.

Roma će biti desetkovana, bila bi potpuni autsajder i da su svi igrači potpuno spremni, ali sportski direktor Vučice Monći smatra da je njegov klub nepravedno potcenjen u evropskim okvirima.
Mislim da nas sa profesionalnog aspekta izuzetno poštuju kao tim. Ponekad vas potcenjuju ljudi koji imaju malo znanja o italijanskom šampionatu, ekipi, ali mislim da nas u profesionalnom fudbalu, a tu ne mislim na štampu, smatraju vrednik timom i da su to zasluge rezultata koje smo postigli u Evropi“, rekao je Monći.

Barselona i Roma će odmeriti snage u sredu na Nou Kampu (20.45), dok je revanš zakazan za 10. april na rimskom Olimpiku.

Foto: Action images


tagovi

Džengiz UnderRadža NajngolanLorenco Pelegrini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara