Predigra za spektakl: Nejmar, Kutinjo i Žezus napadaju Saudijce

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.10.18. | 14:25

Selesao će u utorak će odmeriti snage za značajno oslabljenom Argentinom koja je bez Mesija, Aguera i Iguaina

Proces rehabilitacije posle neuspeha na SP u Rusiji traje... Etapa u SAD protekla je uspešno (pobedama nad domaćinom i El Salvadorom bez primljenog gola), a naredna stanica reprezentaciji Brazila je Rijad. Selesao će na turniru, gde se još nalaze Argentina i Irak, odmeriti snage sa domaćinom Saudijskom Arabijom i tako brusiti formu za večiti južnoamerički derbi, koji je na programu narednog utorka u Džedi.

Za razliku od Gaučosa, koji su bez Lionela Mesija, Gonzala Iguaina i Kuna Aguera, Tite će računati na najjača imena poput NejmaraFelipea Kutinja, Gabrijela Žezusa... I trio, kako je najavio, uvrstiti u startnu postavu za meč sa Saudijskom Arabijom. Poziv je posle dve godine dobio i Lukas Moura, a priliku će sa klupe vrebati i Evertonov kapitalac Rišarlison, koji je u petardi nad El Salvadorom postigao dva dva gola i iznudio penal. Očekuje se da obojica uđu u igru u drugom delu igre...

Izabrane vesti

Na golu će biti Edersron, ispred njega Kazemiro, Pablo i Aleks Sandro, na sredini Fred i Renato Agusto, dok će Žezusa u srcu napada loptama "hraniti" Nejmar i Kutinjo.
"Svetsko prvenstvo je zahtevan turnir. Pritisak sa kojim se suočavaš zahteva veliku psihološku pripremu. Prošlo je loše, ali smo iskusniji za godinu dana i moramo da gledamo unapred. Srećan sam što sam ponovo sa reprezentacijom. Pred nama su važna takmičenja, pre svih Kopa Amerika i zato moramo da oformimo jaku bazu kako bi što spremnije dočekali zvanične mečeve", rekao je Kutinjo.

Kada je u pitanju "iznenađenje" među stativama, dilemu je otklonio upravo Ederson. Čuvar mreže Mančester Sitija rekao je izveštačima sa lica mesta da je u dogovoru sa selektorom Titeom odlučeno da on brani protiv Saudijske Arabije, dok će Alison Beker, prva opcija na golu Brazila, od prvog minuta biti na terenu protiv Argentine. 

Foto: Action Images


tagovi

Fudbalska reprezentacija Brazilasportsko klađenjeTite

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara