""
""

Predrag Đorđević potpisao za Radnik

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 19:56

"Žao mi je što Marakanu nisam napustio u znatno boljem raspoloženju i sada jedino što želim je da u novoj sredini dokažem kako sam ipak igrač za velika dela", rekao je Đorđević

U premijernoj sezoni na elitnoj sceni, desnu ivicu terena ekipe Radnika iz Surdulice, kontrolisaće Predrag Đorđević, dojučerašnji fudbaler Crvene zvezde. To je epilog dogovora između hitronogog desnog beka, njegovog agenta Zorana Đurića i čelnika novopečenog superligaša.
"Žao mi je što Marakanu nisam napustio u znatno boljem raspoloženju i sada jedino što želim je da u novoj sredini dokažem kako sam ipak igrač za velika dela. Imao sam nekoliko primamljivih ponuda, ali sam se na kraju odlučio za dolazak u Radnik koji mi je ponudio veoma korektne finansijske uslove. Osim toga, imaćemo i tim dovoljno jak tim da ako ništa drugo, bez problema izborimo opstanak u ligi", izjavio je Đorđević koji je sa Surduličanima potpisao ugovor na jednu godinu, uz klauzulu da u slučaju dobre inostrane ponude klub može da napusti i u decembru.

Izabrane vesti

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnik SurdulicaRadnikPredrag ĐorđevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara