""
""

Predsednik Spartaka: Nemamo dogovor sa Zvezdom, idemo svim snagama na pobedu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.04.14. | 10:22

Na poslednja dva gostovanja u Subotici crveno-beli imaju isto toliko poraza, uz gol razliku 0:5...

Kao po već ustaljenim pravilima, i pred start ovog, 22. kola Superlige Srbije, čaršijom kruže raznorazne priče i govorkanja o tome koji su mečevi namešteni. Naravno, u centru pažnje su okršaji večitih, prvenstveno susret Spartaka iz Subotice, koji je u našoj analizzi "Minsko polje", okarakterisan kao meč koji će biti pod "posebnom pažnjom navijača Partizana".

Ipak, predsednik kluba iz Subotice, Dragan Simović, rekao je za Sportski žurnal da "nikakvih dogovora nema između Zvezde i Spartaka".
"Igraćemo na pobedu, maksimalno ozbiljno, kako i dolikuje našem klubu. Uvek smo stavljali akcenat na poštenu borbu, jesenas smo izbacili Partizan iz kupa i sve ćemo učiniti da u Subotici padne i Crvena zvezda", rekao je Simović.

Izabrane vesti

Naravno, to ne sprečava mnoge da crveno-belima već dodele tri boda. 
"Vređaju me takve priče, jer nemaju veze sa istinom. Nikakvog dogovora nije bilo, niti može da bude. U sredu nas očekuje utakmica sezone, protiv Vojvodine, ali ona ne sme da bude ni najmanji izgovor za opuštanje. Naprotiv, Zvezda budi maksimalne ambicije i želju da se dokažemo u najboljem svetlu pred velikim brojem navijača. Zbog toga, jasno i glasno poručujem, Spartak će uložiti sve da u okviru fer-plej borbe pobedi Beograđane", zaključio je Simović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaDragan SimovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara