"Predsednik Rome"
"Predsednik Rome"

Predsednik Vučice: Toti zauvek u Romi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.06.15. | 15:24

Džejms Palota govorio o Princu Rima, navijačima...

Predsednik Rome

 

Izabrane vesti

Malo klubova ima tako velike fudbalske legende koje su privržene tokom cele svoje karijere samo jednom klubu. Takvu sreću ima Roma, a verovatno je najveći strah svakom navijaču Vučice upravo odlazak Frančeska Totija u neki drugi klub. Ako je sudeći po rečima predsednika kluba Džejmsa Palote, to se neće dogoditi.
"Frančesko Toti će biti u Romi do kraja života", rekao je Palota. On je na konferenciji za medije iskazao svoje oduševljenje Totijem i rekao da Princ Rima još uvek neće u penziju
"On još uvek nije rekao želim da stanem. On ima svoju ulogu u timu i koristan je i Romi i Rimu. Onog dana kada mu se karijera bude završila njega čeka velika bitna uloga u klubu, i mislim da će on u Romi ostati do kraja života", rekao je Palota.

 Amerikanac se onda osvrnuo na neke nesuglasice sa najvatrenijim navijačima kluba.
"Nisam protiv njih. To nije istina. Mislim da je naša navijačka grupa veoma snažna i bitna za nas. Na novom stadionu će nam još više značiti jer će navijači biti udaljeni samo devet metara od terena. Tu postoji smao mala grupa ljudi koji prave probleme, ali tako je to svuda u svetu", zaključio  je američki biznismen.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaItalijaFrančesko TotiEvropaDžejms Palota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara