Pregovaraju: Juventus - Lacio - Sergej Milinković Savić!

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.06.18. | 09:20

Marota i Lotito oči u oči razgovarali o Srbinu

Juve ne odustaje od Sergeja Milinkovića Savića iako je Lacio slao signale da ne želi da im ga proda. Tačnije, da je Juventus poslednji klub kojem bi prodali srpskog reprezentativca...

Ipak, čelnici dva kluba su se juče videli i na marginama sastanka rukovodstva Serije A razgovarali o Milinković Saviću. Prvi put otkako je Juventus ozbiljno zagrizao za Sergeja, njegov direktor Đuzepe Marota je razgovarao oči u oču sa Lacijevom gazom Klaudijom Lotitom  o tome.

Izabrane vesti

Torinski Tutosport danas kao udarnu vest na naslovnoj strani objavljuje da su zavnični pregovori počeli, da se Juve ne predaje u borbi za mladu zvezdu Srbije. Međutim, to što je Lacio prihvatio da pregovara ne znači i da su Juventusove šanse velike...

Odnosi dva kluba su napeti, čelnici nisu u dobrom osnosima još od prošlog leta i Juventusovog pokušaja krađe Keite Baldea od kojeg se Lacio odbranio...  Klaudio Lotito je tada zapamtio Maroti nekorektno ponašanje i sada mu vraća.

Uostalom, Juventus ni finansijski ne može da povede trku za potpis Milinković Savića. U prednosti su bogatiji klubovi poput Mančester Junajteda, Pari Sen Žermena, Sitija, Reala... Lotito traži 150.000.000 evra, neće ni da razgovara ispod 100.000.000 evra, a Juventus nikada ni za koga nije dao toliki novac. Najveći pritisak na Juventusovu upravu vrši trener Alegri koji je najveći zagovornik Milinković Savića i već godinu i kusur dana pritiska Marotu da mu dovede Srbina.

Kako je juče otkrio igrač, transfer neće biti realizovan dok se Mundijal ne završi i tu leži Juventusova šansa. Što se priča više otegne, to je Juventus u boljoj poziciji jer će neki drugi možda odustati i dovesti neke druge irgače.

Ali ostaje problem para. Juventus će morati da proda nekog od kapitalaca kako bi završio ovu operaciju...  Poslednja ponuda je iznosila 70.000.000 plus Danijele Rugani, ali Lotito se samo nasejao. Iako želi Ruganija kao zamenu za De Fraja, ne pada mu na pamet da Sergeja pusti ispod 100.000.000 evra keša. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Sergej Milinković SavićĐuzepe MarotaKlaudio LotitoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara