"Stefan Petrović, vezista Radničkog"
"Stefan Petrović, vezista Radničkog"

Prekinut štrajk u Kragujevcu: Nema para, ali svi dolaze na treninge

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.11.13. | 11:17

''Objasnio sam fudbalerima da, ako ne treniramo, radimo protiv sebe'', kaže Radimilo Ivančević

Stefan Petrović, vezista RadničkogApsurd u Kragujevcu. Novca nema, a štrajk prekinut. Fudbaleri Radničkog počeli su da treniraju, iako su pre samo dva dana obustavili rad, nezadovoljni činjenicom da im uprava nije regulisala finansijske prinadležnosti.

Oni su se odazvali pozivu šefa struke Radmila Ivančevića, koji je za Sport rekao kako radikalni potezi ne vode rešenju problema.
''Objasnio sam fudbalerima da, ako ne treniramo, radimo protiv sebe. Svi su, osim povređenih, bili na treningu. Održali smo odličan trening i izuzetno sam zadovoljan zalaganjem. Igrači su korektni sa mnom, poštuju me, međutim, mnogi od njih nisu primili platu nekoliko meseci, imaju problema sa porodicom. Nije lako, razumem ih. Očekujemo da grad reaguje. Znamo da je novac svuda problem, ali je neophodno da se učini nešto ukoliko Kragujevac želim, a smatram da želi, da ima superligaša'', pojasnio je Ivančević.

Izabrane vesti

Van stroja su samo povređeni Knežević i Kovačević, koji radi odvojeno od grupe, dok ostali fudbaleri izvršavaju sve zadatke struke, spremajući se za gostovanje Javoru.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Radmilo IvančevićRadnički KragujevacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara