"Spektakl u najavi..."
"Spektakl u najavi..."

Premijer Britanije: Linekeru, sad skidaj gaće! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.05.16. | 15:18

Dejvid Kameron u parlamentu poručio legendi Lestera da ispuni dato obećanje

Spektakl u najavi...

Polemika oko Lesterove šampionske titule dospela je čak i do parlamenta Velike Britanije, a u celoj situaciji najviše će po svoj prilici da nagrabusi Geri Lineker koji je dobio nalog lično od premijera da ispuni obećanje dato tokom sezone i skine se u gaće pred TV kamerama.

Izabrane vesti

Na današnjem zasedanju parlamenta na dnevnom redu su bila pitanja premijeru Dejvidu Kameronu, a u moru mnogih koja tište Ujedinjeno Kraljevstvo izdvaja se nastup poslanika Laburističke partije Kita Vaza, inače navijača Lestera koji se sa šalom oko vrata pojavio u Parlamentu.

Gospodin Vaz je upitao premijera da li veruje da bi Geri Lineker, legenda Lisica i voditelj specijalnog fudbalskog programa koji se bavi Premijer ligom, trebalo da ispuni obećanje dato tokom sezone da će voditi emisiju samo u donjem vešu sa grbom kluba u slučaju da Lester osvoji titulu šampiona.

Naravno, odgovor premijera bio je potvrdan, pa će Lineker tokom vikenda morati da se spremi za transfer blama koji ga čeka. Inače, Lineker je na Tviteru već prokomentarisao zahtev Kamerona:
"Izgleda da premijer želi da me vidi u gaćama..." 

Ako mu je neka uteha, utakmica Lester - Everton biće jedna od centralnih narednog vikenda zbog proslave šampionske titule.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Premijer ligaLester SitiGeri LinekerEngleskaDejvid Kameron

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara