""
""

Premijerligaški menadžeri dobijaju novo pojačanje? Zola na meti Hala

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.16. | 17:20

Tigrovi žele Italijana na svojoj klupi do kraja nedelje

Na Ostrvu sve vrvi od zvučnih trenerskih imena! Nakon što su u Mančester stigli Pep Gvardiola i Žoze Murinjo, a klupu Čelsija preuzeo Antonio Konte, još jedno veliko ime se pominje kao potencijalni menadžer premijerligaškog kluba.

Glavni favorit za klupu Hal Sitija je Đanfranko Zola, a iako ne spada u sam krem evropskih trenera, njegova harizma značajno bi mogla da doprinese zanimljivim dešavanjima i u novoj sezoni u Engleskoj.

Izabrane vesti

Kako prenosi ugledni britanski list Telegraf, Zola je već bio na inicijalnom razgovoru o preuzimanju Tigrova, a potpisivanje ugovora očekuje se u narednim danima. Britanski list saznaje da su dva kandidata za klupu Hala upravo Zola i Kris Kolman, selektor reprezentacije Velsa. Ipak, kako je savez te zemlje odbio svaku mogućnost da Kolman napusti klupu Velsa, jedini kandidat je bivši menadžer Vest Hema i Votforda.

Zola je u karijeri vodio i italijanski Kaljari, dok je u prošloj sezoni predvodio ekipu Al Arabija. Hal Siti je pre desetak dana ostao bez menadžera, kada je Stiv Brus napustio klub zbog nedostatka pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka, a tim koji je kroz plej-of Čempionšipa ostvario plasman u najviši rang engleskog fudbala, imaće težak zadatak da zadrži status premijerligaša i u narednoj sezoni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiv BrusPremijer ligaHal sitiEvropaEngleskaĐanfranko Zola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara