"Prepošteni Bruno Labadija"
"Prepošteni Bruno Labadija"

Prepošteni Bruno Labadija: Uprava HSV-a mu spemila novi ugovor, on ih podsetio šta se dešavalo kada su ranije tako žurili

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.15. | 17:50

U najkraćem - skupo ih je to koštalo

Prepošteni Bruno LabadijaČetiri utakmice i dve pobede. Sasvim solidan početak sezone za nekadašnjeg šampiona. Ne treba zaboraviti da je Hamburger, jedini stalni učesnik Bundeslige od njenog osnivanja, u poslednje dve sezone status člana elite uspevao da sačuva tek u baražu. Bruno Labadija je međutim uneo makar malo svetlosti na Imteh arenu.

Čelni ljudi HSV-a su ekspresno reagovali i na sto stavili ponudu o produžetku saradnje koja ističe sledećeg leta. Uostalom, samo od 2010. godine pa na ovamo čak 11 različitih trenera vodilo je Dinosaurse. Stalne promene nisu se isplatile. Ali oprezni i očigledno pošteni Labadija je primetio još jedan zanimljiv podatak - svaki put kada je HSV žurio sa dogovorom grešio je. I te greške sve skupa platio 7.000.000 evra koliko je bivšim trenerima isplatio na ime  Stoga je šef struke suprotno svojim finansijskim interesima savetovao rukovodstvo kluba da se strpe dok se ne uzvere da je Labadija "taj".
"Ne bi trebalo da ponavljamo greške i da odmah produžavamo ugovor treneru zbog dve pobede. Nije ’hića’. Imam sve vreme sveta i nema potrebe da žurimo. Uživam dok radim u HSV-u i biće vremena da se dogovorimo", smiren je Labadija.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaHamburgerEvropaBruno Labadija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara