Predstavljanje Kjela Sherpena
Predstavljanje Kjela Sherpena

Prevaspitavanje Barta Simpsona: Ajaks je najlepši klub Holandije

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.19. | 18:10

Domaći zadatak za letnji prelazni rok

Drugo Ajaksovo pojačanje za narednu sezonu. Kjel Sherpen, 19-godišnji golman stigao iz Emena za 1.500.000 evra, navukao je na sebe gnev tribine još pre no što je potpisao. Društvene mreže mogu da budu opasna stvar. Neko je bio dokon, vrteo unazad do vremena kada je Sherpenu bilo 11 leta. On je jedan od onih koji na prvoj konferenciji za novinare reći da mu se dolaskom u Ajaks “ispunio dečački san“. Odgajan je kao Fajenordov navijač. Umeo je kao dečak čak i da opasno izvređa Ajaks. Tvrdo jezgro navijača sada je bilo protiv njegovog dolaska u Amsterdam.

Dugo je čak Ajaks oklevao sa potvrdom vesti o sklopljenom poslu. Sve dok se nije dosetio kako da odobrovolji navijače. Po uzoru na čuvenu uvodnu scenu iz Simpsona, kada uvek nestašni Bart mora da se izvinjava za svoje grehe, Ajaks je dolazak Sherpena objavio zanimljivim video klipom kojim je postavio domaći zadatak ostalim klubovima uoči letnjeg prelaznog roka.

Izabrane vesti

Edvin van der Sar i Mark Overmars, direktori i igračke legende Ajaksa, u ulogama profesora. Sherpen u klupi. Sa olovkom u rukama. Mora 1.000 puta da napiše: “Ajaks je najlepši klub Holandije“.

Genijalno.

 


tagovi

Letnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara