"Vojvodina"
"Vojvodina"

PRIPREME: Voša i Romantičari blistaju, Novi Pazar i Rad tuguju

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.02.13. | 19:20

Sloboda igrala nerešno sa Ufom, Jagodinci bolji od šampiona Moldavije...

VojvodinaMnogi srpski Superligaši završavaju polako pripreme za prolećni deo prvenstva. Sreda je protekla u znaku kontrolnih utakmica širom Antalije, a naši klubovi imali su polovičan učinak.

Vojvodina je poslednju proveru imala protiv Univerzitatee Kluža. Lale su bile bolje od Rumuna sa 4:2, a golove su postigli Aleksandar Katai (dva), Alivodić i Gaćinović.

Rad je poražen od Sionija iz Gruzija - 1:2. Građevinari su igrali u podmlađenom sastavu, a strelac počasnog gola bio je Milan Jagodić u 36. minutu. Hajduk iz Kule pobedio je Srbobran. Blistao je novajlija Adamović sa dva gola, a tačku na “i” stavio je Cavrić. Jagodina je savladala Šerif sa 1:0. Duško Dukić je u 22. minutu srušio šampiona Moldavije.

Novi Pazar je doživeo poraz od Volgara – 0:1, dok je OFK Beograd, posle moskovskog Dinama, pokazao zube i Diošđeru – 3:1. Strelci za Romantičare bili su Vasiljević u 5, Grbić u 34. i Tufegdžić u 56. minutu.

Sloboda iz Užica je odigrala bez golova protiv ruskog drugoligaša Ufe. Radnički iz Kragujevca je takođe remizirao protiv Hangdžo Grintauna - 1:1.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Antalija 2013EvropaHajduk SplitJagodinaOFK BeogradRadsloboda užiceTurskaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara