Dominik Radić
Dominik Radić

Pritisak je u dvorištu Rudara

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.08.18. | 09:31

Nijednu pobedu na prve tri prvenstvene utakmice nije ostvario tim iz Velenja

Skupo je Rudar platio danak učešću u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde je u drugom krugu glatko eliminisan od FCSB-a, bez ispaljenog metka, pa će sada morati da se čupa kako bi pobegao sa dna tabele. Ekipa iz Velenja je na tri utakmice prikupila samo bod, a neće joj biti lako ni u četvrtom kolu, pošto joj na noge dolazi Mura (18.00), novajlija u elitnom rangu, koja je prošle nedelje uništila Domžale (5:1).

Ispadanje sa međunarodne scene jeste pozitivna okolnost, koliko god to čudno zvučalo, budući da Rudari nisu kadar da se bore na dva fronta. Trener Marijan Pušnik više neće morati da odmara nosioce za domaće izazove i od danas će moći da šalje na teren najjači tim u datom trenutku.

Izabrane vesti

Mura će, sa druge strane, sigurno biti zadovoljnija remijem, mada nema dileme da će ubitačnim kontrama od prvog minuta pokušati da iznenadi favorita. U slučaju da dođe do prednosti Kraj jezera, povući će se i na taj način zadati ozbiljnu muku Rudaru, koji od početka sezone ima problem sa realizacijom. Najčešće je na meti kritika mladi Hrvat Dominik Radić, koji izuzev dva gola protiv slabašnog Tre Fjorija nije pokazao ništa.

Rudar jeste kvalitetniji, Rudar jeste favorit, ali je i pritisak u njegovom dvorištu. Zato bi najpametnije bilo opredeliti se za manji broj golova. Mi verujemo da će ih biti najviše dva...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 1905 SVN 1 Rudar V. - Mura ug 0-2 1,96
Ukupna kvota1,96

SLOVENIJA 1 - 4. KOLO

Subota
Krško - Celje 1:1 (1:0)

Nedelja
Triglav - Olimpija 0:4 (0:1)
Maribor - Gorica 5:0 (3:0)
Domžale - Alumunij 3:1 (2:0)

Ponedeljak
18.00: (2,30) Rudar (3,25) Mura (2,95)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Rudar VelenjeNK Murasportsko klađenjeSlovenija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara