""
""

Prizor koje cepa srce: Najbolji fudbaler Irske slomio nogu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.03.17. | 23:30

Užasnce scene u Dablinu

Republika Irska nije uspela. Bila je bolja, po tempu, načinu igre, pa i šansama, zaslužila je da salvada Vels, ali je polufinalista prethodnog Prvenstva Evrope izdržao u Dablinu i osvojio bod (0:0), međutim, rezultat tog meča pao je u senku teške povrede Šejmusa Kolmena!

Trenutno verovatno najbolji fudbaler Irske slomio je nogu, pošto je na njega u 69. minutu meča na „Aviva“ stadionu krvnički naleteo Nil Tejlor

Izabrane vesti

Posledice su - katastrofalne!

Tejlor je dobio zasluženi crveni karton, a Šejmus Kolmen slomio nogu. To se odmah videlo. Čak ga je saigrač Šejn Long zagrlio u nameri da spreči sjajnog desnog beka da vidi užasan prizor. Ceo stadion se zaledio od straha, šta će biti sa fudbalerom koji se prodorima uvukao pod kožu navijačima.

Odmah je Kolmen prebačen u bolnicu, gde je zbrinut, ali je jasno da je sezona za njega završena.
Težak lom! Šejmus je fantastičan fudbal i fantastična osoba. Ovo je veliki gubitak za našu reprezentaciju, kao i za njegov klub Everton. Očigledno da to nije bio baš najbolji start u svetu fudbala. Nikad tako nešto nisam video. Zaključio sam po njegovoj reakciji da ne valja. Ipak je zdravlje igrača najvažnije“, rekao je Martin O’Nil, selektor Republike Irske.

Zbog večerašnjeg isključenja Nil Tejlor neće igrati u narednom kolu protiv Srbije, a 11. juna na Marakani neće biti ni Gereta Bejla, zbog drugog žutog kartona.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaIrskakvalifikacije za svetsko prvenstvomeđunarodni fudbalreprezentativni fudbalŠejmus Kolman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara