""
""

Proces na -32, Luvavu debitovao u NBA

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.10.16. | 21:06

Atlanta deklasirala Sikserse

U matine terminu, Atlanta je otvorila vikend program u NBA ligi ubedljivom pobedom nad nemoćnom Filadelfijom. Houksi su dekalsirali Sikserse 104:72 i naneli im treći poraz u isto toliko mečev od početka sezone.

Izabrane vesti

„Proces“ kako glasi nadimak Filadelfije poslednjih godina zbog klupske startegije da krene od nule i napravi konkurentnu ekipu od mladih i talentovanih igrača je doživeo još jedan bolan udarac... Iskusnija i kvalitetnija ekipa Atalnte nije imala milosti prema Siksersima i već na poluvremenu je imala rutinskih 59:39. Potpuni debakl je Filadelfija doživela u poslednjoj četvrtini koju je izgubila 14:20 i na kraju završila na minus 32 razlike.

Debi u NBA ligi je upisao Timoti Luvavu, bivši koašrkaš Mega Leksa. Francuz se za nešto više od šest minuta u igri nije upisao u strelce. Najefikasniji su bili Džoel Embid i Serhio Rodrigez sa po 14 poena, Dario Šarić je bio priličlno loš pet poena i šutem iz igre 2/9, ali ceo tim je imao jako loše šutersko veče i pogodio tek 28 od 80 pokušaja iz igre.

Kod Atalnte se svih 13 košarkaša upisalo u strelce, a petorica su bili dvocifreni. Milsap je ubacio 17, Korver 15, Muskala 14, a Sefološa i Šreder po 11 poena. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serhio RodrigezPol MilsapNBA ligaDario ŠarićAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara