""
""

Profesore, vidite li vi ovo? Džoel Kembel poslao Vengeru poruku da može da računa na njega... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.15. | 13:33

Kostarikanac je u Arsenal došao 2011. godine. Za Tobdžije je zebeležio samo četiri zvanična nastupa. U međuvremenu je kao pozajmljen igrač nastupao za Lorijen, Betis, Olimpijakos i Viljareal, a uskoro bi mogao u Ajaks ili Bešiktaš...

Džoel Kembel je leta 2011. godine odbio Sevilju i Fjorentinu ne bi li se pridružio timu Arsena Vengera. Međutim, nije uspeo da se nametne iskusnom treneru i svoje fudbalsko umeće morao da je pokaže na drugom mestu. Igrao je kao pozajmljen igrač za Lorijan, Betis, Olimpijakos i Viljareal.

Izabrane vesti

Najbolje partije pružao je u klubu iz Pireja, a ljubitelji fudbala se sigurno sećaju kako je uništio Mančester junajted u prvom meču osmine finala u sezoni 2013/2014.

Ni briljantne igre u dresu Kostarie na Svetskom prvenstvu u Brazilu nisu bile dovoljne Arsenu Vengeru da mu ukaže priliku u Arsenalu. Prošlu sezonu proveo je u Viljarealu. Pozajmica je istekla, a Kostarikanac i dalje ne zna kakav je njegov status u timu iz Londona. Turski mediji su početkom ovog meseca preneli vest da je Bešiktaš spreman da plati 5.000.000 evra za njegove usluge. Takođe, Ajaks želi Kembela na pozajmici...

U međuvremenu, hitronogi Kembel branio je boje reprezentacije na Gold kupu. Meksiko je uspeo da eliminiše Kostariku posle produžetaka u četvrfinalu. Iako je njegov tim poražen, Kembelov prodor u 110. minutu obeležio je utakmicu.

Da li će Venger konačno pružiti šansu 23-godišnjem napadaču ili će mu naredna stanica u karijeri biti Istanbul ili Amsterdam ostaje nam da vidimo do kraja prelaznog roka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligPremijer ligaHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaDžoel KembelBesiktasArsenalArsen VengerAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara