""
""

Proradio Lacio! Sergejeva majstorija otvorila rafal po Peskari (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.16. | 19:56

Delfini imali penal na 0:0 ali se Memušaj obrukao

Pororadio je Lacio! Bjankoćelesti su prvu pobedu na svom terenu ove sezone upisali protiv novajlije Peskare koja će imati za čime da žali. Lacijali su slavili sa 3:0, ali je Peskara mogla da ostvari bolji rezultat u prestonici.

Izabrane vesti

Lacio je bio bolji u prvom poluvremenu, Imobile i Đorđević su pretili u nekoliko situacija, ali je Bizari bio odličan na golu Delfina. Argentinski veteran je sa nekoliko sjajnih intervencija osujetio napade Rimljana. Ipak, najbolju priliku su imali gosti. Bastos je u 34. minutu neoprezno startovao na Kaprarija i skrivio penal čist kao suza. Loptu je uhvatio albanski vezista Memušaj i obrukao se pošto je očajno izveo jedanaesterac… Kasnije je i Kristante zapretio strašnim udarcem sa 20 i kusur metara, ali je Marketi  bio na visini zadatka.

Promašen penal je skupo koštao goste. Lacio je nizao šanse u drugom poluvremenu, a onda je Sergej Milinković Savić odblokirao utakmicu. Sjajno se ubacio iz drugog plana na centaršut Andersona i divnim udarcem glavom poslao neodbranjih hitac u Peskarinu mrežu. Taj gol je potpuno slomio Delfine, a Lacio je dotukao rivala u nokdauanu. Pet minuta posle pogotka Srbina, Radu je posle kornera glavom poslao još jednu loptu u mrežu Peskare, da bi konačan pečat udario Imobile posle sjajnog prodora Keite. 

SERIJA A – 4. KOLO

Petak:

Sampdorija – Milan 0:1 (0:0)
/Baka 85/

Subota:
Lacio – Peskara 3:0 (0:0)
/Milinković-Savić 67, Radu 72, Imobile 76
20.45 Napoli – Bolonja

Nedelja:

12.30 Udineze – Kjevo
15.00 Kaljari – Atalanta
15.00 Krotone – Palermo
15.00 Sasuolo – Đenova
15.00 Torino – Empoli
18.00 Inter – Juventus
20.45 Fjorentina - Roma

(FOTO: Action Images)

(FOTO: Action images)  


tagovi

Stefan RaduSerija ASergej Milinković SavićPeskaraLacioItalijaEvropaĆiro Imobile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara