"Robert Prosinečki"
"Robert Prosinečki"

Prosinečki bez posla, uskoro stiže na razgovor u Ljubljanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.11.17. | 12:05

Čuveni fudbaler, a sada proslavljeni stručnjak i zvanično je prepustio klupu Azerbejdžana Gurbanu Gurbanovu

Robert ProsinečkiRobert Prosinečki je trenutno na birou za nezaposlene. Šalu na stranu, Veliki žuti sada i zvanično više nije selektor reprezentacije Azerbejdžana, a njegovu ulogu je preuzeo Gurban Gurbanov, trener Karabaga.

A kada je neko kao što je Robi bez angažmana znači da je već pod menadžerskom opsadom. Kao što se pričalo, Prosinečki je u nekim planovima viđen i kao nassednika Slavoljuba Muslina, ali se on džentlmenski zahvalio našem savezu rekavši da ga taj posao još ne interesuje. Verovatno i iz pijeteta prema srpskom stručnjaku koji je doveo naš nacionalni tim nakon osam godina do jednog velikog takmičenja.

Izabrane vesti

Ponude nekadašnjem asu i treneru Crvemne zvezde stužu sa svih strana, a za sada su najkonkretniji Slovenci koji ga vide kao naslednika Srečka Kataneca koji je bukvalno oteran sa klupe nakon serije loših rezultata i ne odlaaska na SP u Rusiji 2018.

"Ćerka mi ovde ide u školu koju završava 15. decembra i sve do tada ćemo biti u Bakuu", rekao je Prosinečki za slovenačku Ekipu 24, "Sada smo konačno sredili sve papire u azerbejdžasnkom savezu tako da sam trenutno nezaposlen. Ima ponuda,a  jedna je da budem slovenački selektor. Uskoro ću razgovarati sa ljudima iz saveza, a onda ću se uskoro najverovatnije naći sa predsednikom Radenkom Mijatovićem"

Prosinečki je, prema pisanju slovenčkih medija, za sada prvi kandidat za selektora, a ukoliko pregovori sa njim ne prođu kako treba, verovatno će onda ciljati šefa struke u Rijeci, Slovenca Matjaža Keka.

(foto: MNPress)


tagovi

AzerbejdžanEvropaGurban GurbanovHrvatskaRobert ProsinečkiSlovenija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara