""
""

Prozivaju ga da je patetičan, ali Baloteli je bolestan... Stvarno bolestan

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.04.15. | 10:41

Napadač Liverpula objasnio zbog čega nije igrao protiv Blekberna

I kad ne igra privlači pažnju. Izostanak Marija Balotelija iz Liverpulovog sastava za revanš meč četvrtfinala FA kupa i opet je uznemirio duhove na Ostrvu. Kad je objavljeno da neće igrati protiv Blekberna javnost zapitala se da li je reč o novom gafu italijanskog napadača, koji je samo četri dana ranije propustio derbi sa Arsenalom iz samo njemu znane povrede.

Otuda se pred meč na Ivud parku, kad je video da Super-Marija nema u protokolu, oglasio Robi Sevidž, nekadašnji beskompromisni vezista Blekberna, koji sada radi kao komentator.
Mario ne igra... Kako je to patetično. Ne znam koliko se loše oseća, ali je besmisleno propustiti duel četvrtfinala FA kupa ukoliko ste malo bolesni. Morate da budete baš, baš loše da ne biste igrali utakmicu takvog tipa“, rekao je Sevidž.

Izabrane vesti

A Mario Baloteli ne bi bio to što jeste da mu nije replicirao. Naravno, sačekao je da se utakmica završi, a onda verovatno ohrabren trijumfom u režiji Filipea Kutinja, ponudio krunski dokaz da ga drma groznica. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži toplomer, a on pokazuje temperaturu 38,7 stepeni.
Ništa me ne može sprečiti da gledam kako moj tim pobeđuje. Ovoga puta makar znate zbog čega nisam igrao. Nedostaje mi teren. Vratiću se...“, napisao je Baloteli.

U njegovu zaštitu ovoga puta stao je trener Crvenih Brendan Rodžers.
Mario je krenuo na put sa ekipom, ali se veče pred utakmicu razboleo i narednog jutra je napustio hotel, pošto su ga lekari savetovali da se vrati za Liveprul“, rekao je Rodžers.


tagovi

Robi SevidžPremijer ligaMario BaloteliLiverpulEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara