"Imbula"
"Imbula"

Prvi BUM poslednjeg dana prelaznog roka - Imbula obara rekord premijerligaša

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.02.16. | 14:05

Engleski mediji su prvo preneli da je u pitanju odšteta od 18.500.000 evra, ali je sada obelodanjeno da je Stouk spreman da iskešira čak 24.000.000 evra

ImbulaMark Hjuz je izvadio zmiju iz džepa! Jurio je Stouk pojačanje prethodnih dana i po svemu sudeći ga stigao. Prema informacijama i slikama koje stižu sa Ostrva Đaneli Imbula se nalazi na trening zemljištu ovog kluba i u toku dana trebalo bi da potpiše ugovor sa Stoukom, najveći u istoriji tog kluba.

Prethodnih dana su stizale informacije da je Porto odbio ponudu Potersa od 20.000.000 evra i da će ići na sumu od 25.000.000 evra, ali će po svemu sudeći dva kluba našla na 24.000.000 evra, javljaju engleski mediji. Uz to, Porto će imati 15 odsto od naredne prodaje ovog fudbalera. Ovo je rekordan transfer u istoriji Potersa, a pre toga je rekord držao Đerdan Šaćiri koji je u Stouk došao za 17.000.000 evra iz Intera.

Izabrane vesti

Imbula se prethodnih dana pominjao kao moguće pojačanje Stouka, pored njega isticalo se i ime Saida Berahina, ali je Hjuz odabrao vezistu iz Portugalije.

Za ovog igrača su se otimali još letos Valensija i Mančester Siti, bio je velika želja Intera, ali će najverovatnije karijeru nastaviti u Engleskoj.

Remi, Debiši, Gomis, Eder, Nolito, Berahino... Evo šta bismo mogli da očekuje u foto finišu!

Ostale su samo formalnosti i medicinski pregledi, pa će Imbula moći da zaduži dres Stouka. Vesti sa poslednjeg dana transfer pijace možete UŽIVO PRATITI OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016StoukPremijer ligaPortoEvropaEngleskaĐaneli Imbula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara