Prvi čovek CSKA: Teodosić je morao da ode u NBA još 2015.

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.03.18. | 21:25

"On mi je kao najrođeniji. Mislim o njemu i želim mu mnogo zdravlja i uspeha", kaže Andrej Vatutin

Nije tajna da Miloš Teodosić žali što se u NBA ligu nije obreo ranije, ali je i sam nedavno priznao da nije to mogao da ode dok se ne okiti šampionskim prstenom u Evroligi. Priča o interesovanju Memfisa iz 2013. godine i tada je malo nedostajalo da ode u Tenesi. Izabrao je srcem i zaseo na tron Evrope tri godine kasnije sa CSKA

Ipak, ako pitate prvog čoveka moskovskog velikana Andreja Vatutina, Teodosić je morao da ode preko bare mnogo ranije...
"Imam dvojako mišljenje o ovoj temi. Kao navijač mogu da kažem - morao je da ode u NBA pre tri godine. Kao predsednik kluba - drago mi je što je Teo ostao u CSKA šest godina i doživeo toliko toga lepog. Naravno, saglasan sam da smo mogli da osvojimo više evropskih titula. Ali, zadovoljan sam i ovim što imamo. Teodosić će zauvek ostati deo istorije CSKA", kaže Vatutin za rusku Izvestiju.

Izabrane vesti

Uticajni ruski biznismen kaže da mu je Teodosić "kao najrođeniji" i da mu želi mnogo zdravlja i uspeha, ali i da prati igre srpskog asa i u dresu Los Anđeles Klipersa.
"Pratim njegova izdanja kad god mogu, ponekad se i čujemo. Miloš igra sasvim normalno u svojoj prvoj sezoni. Da nije bilo povreda na početku bilo bi još bolje", ističe Vatutin.

Miloš Teodosić danas slavi 32. rođendan.

Foto: Action Images


tagovi

CSKA MoskvaAndrej VatutinMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara