"Dragan Ivanović"
"Dragan Ivanović"

Prvi potez novog predsednika Voše - šef stigao iz Kruševca

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.12.16. | 19:42

Dragan Ivanović novi trener Voše

Dragan IvanovićMediji su najavili još jutros, a danas je stigla i potvrda: Dragan Ivanović, dosadašnji trener Napretka, naslediće Nenada Lalatovića na mestu šefa stručnog štaba Vojvodine!
"Kada neko radi u klubu 10 godina, a zatim pređe u elitni rang takmičenja i napravi sjajan rezultat, dovoljna je preporuka i potvrda da je reč o odličnom stručnjaku", komentariše za Večernje novosti novi predsednik novosadskog superligaša Dušan Mijić, kome je dovođenje Ivanovića prvi konkretan potez otkako je preuzeo brigu o Voši.

Podsetimo, Lalatović je klupu novosadske Stare dame napustio zato što je, kako je sam rekao, izgubio snagu da se bori sa stalnim promenama na rukovodećim pozicijama na "Karađorđu". Voša je brzo reagovala.

Izabrane vesti

Dragan Ivanović je na klupu Napretka seo juna ove godine i Čarapane doveo do četvrtog mesta na tabeli Superlige. Pre toga je radio u ČSK-u iz Čelareva, ali navijači Vojvodine sigurno se sada pitaju da li će za Ivanovićem iz Kruševca u Novi Sad i neko od doskorašnjih nosioca igre Napretka?

Ivanovićeva promocija na "Karađorđu", navode Novosti, zakazana je za petak.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNapredak KruševacDragan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara