""
""

Prvo navijači, a onda i trener Marselja! Valbuena će zauvek pamtiti povratak na Velodrom... (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.09.15. | 13:38

Neverovatne scene na stadionu Olimpika...

Osam godina Matje Valbuena bio je miljenik navijača Marselja, ali nedavnom odlukom da pogazi svoju reč i zauvek okrene leđa voljenom klubu i potpiše za omraženi Lion postao je „persona non grata“ u ovom lučkom gradu. A povratak na Velodrom posle godine provedene u moskovskom Dinamu bio je savršen povod da navijači Olimpika pokažu šta osećaju prema iskusnom francuskom reprezentativcu.

Izabrane vesti

Obešena Valbuenina lutka, konstantne uvrede, brojne baklje i plastične flaše koje su na terenu završile u pokušaju da se pogodi „najveći neprijatelj“, prekid utakmice posle pola sata igre... Valbuena će zauvek pamtiti povratak na stadion koji više nije njegov.

A so na živu ranu, posle svega što su navijači učinili, stavio je pomoćni trener Marselja Frank Pasi.
„Hej Matje, ostani na nogama! Svi te jako dobro poznajemo, nemoj da glumataš i da se zajebavaš“, poručio je Pasi Valbueni, aludirajući da igrač Liona previše vremena provodi ležeći na travi.

Ubrzo je stigao odgovor:

„Frank! Zar i ti“, upitao je začuđeni Valbuena, koji nikako nije mogao da se pomiri sa vatrenim dočekom na jednom od najlepših evropskih stadiona.

Kompletna priča dobila je novo poglavlje nakon utakmice, pošto se oglasio i Lionov predsednik Žan Mišel Ola.
„Ovo je bila klasična osveta Valbueni! Da li je neko huškao navijače da to urade? Jeste sigurno! Labrun (predsednik Marselja prim. aut.) običan je klovn“, rekao je Ola i dodao:

„Vensan je mlad, on još uči kako je to biti odgovoran predsednik jednog kluba“.

Naravno, ni Labrun nije ostao dužan na ovakve prozivke:
„Pojedini klubovi su navikli da češće igraju 11 na 10 i dobiju penale. Takav klub je Lion“, poručio je Labrun, koji je istakao da penal za Lavove nije smeo da bude dosuđen, jer nije bilo osnova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

MarseljMatje ValbuenaFrank Pasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara