"Gajs u duelu sa Adrijanom Ramosom"
"Gajs u duelu sa Adrijanom Ramosom"

Prvo pojačanje Borusije za novu sezonu stiže iz Majnca (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.05.15. | 14:30

Tomas Tuhel praktično dogovorio saradnju sa Johanesom Gajsom

Gajs u duelu sa Adrijanom RamosomIlkaj Gindogan odlazi, na njegovo mesto stiže Johanes Gajs (22). Kako piše nemački Bild, vezista Majnca biće prvo pojačanje Borusije iz Dortmunda ovog leta. Defanzivni vezista Majnca prvi je izbor novog šefa stručnog štaba Milionera Tomasa Tuhela sa kojim je i sarađivao u klubu sa Kofake arene.

Gajsa odlikuje dobra kontrola lopte i sjajan prekid, pa se publici širom Nemačke predstavio i kao odličan izvođač slobodnih udaraca, zbog čega na Vestfalenu smatraju da bi bio najbolje rešenje posle već viđenog odlaska Gindogana u Premijer ligu (pominju se Mančester junajted, Liverpul i Arsenal).

Izabrane vesti

Za sada nema informacija koliko će dolazak Gajsa koštati Milionere, ali je izvesno da im je potreban zadnji vezni, pošto su se pomirili sa odlaskom Gindogana.
Prethodnih sedmica vodili smo intenzivne razgovore sa Gindoganom i članovima njegove porodice. Voleli bismo, naravno, da je epilog razgovora drugačiji, ali bez obzira što navijači smatraju da nas je Ilkaj izdao, ne mislimo tako. Uostalom, tokom 14 meseci koliko nije igrao zbog povrede nismo bili u obavezi da mu dajemo platu, već je novac dobijao od Sindikata profesionalnih fudbalera“, izjavio je Mihael Cork, sportski direktor Borusije, koja od transfera nemačkog reprezentativca očekuje zaradu od oko 20.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

prelazni rok 2015NemackaMihael CorkJohanes GajsIlkaj GundoganEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara