""
""

Pukla ljubav Bilića i Torea?

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.09.16. | 16:36

Vest Hem razmišlja da vrati napadača Bešiktašu posle samo mesec i po dana

Rukovodstvo premijerligaša Vest Hema ozbiljno razmatra mogućnost da otkaže pozajmicu krilnog napadača Bešiktaša Gokhana Torea koji je tokom leta sitgao u London. 

Izabrane vesti

Ovu informaciju preneo je turski list Fanatik, koji piše da se nekadašnji junior Čelsija nije proslavio u drugom mandatu zajedno sa Slavenom Bilićem koji ga je doveo iz Istanbula. Zanimljivo, Hrvat ga je čekao godinu dana pre nego što ga je ovog leta konačno angažovao na pozajmicu sa opcijom da ga otkupi za 12.000.000 evra.

Kako Tore ništa nije pokazao u proteklih mesec i po dana, razlaz je sada ozbiljna opcija, a Čekićari su razočarani iako je odigrao sedam utakmica ove sezone. Samo jedna asistencija za gol protiv Bornmuta je premalo za fudbalera koji igra u napadu, a da je ispao iz tima bilo je jasno i kada je minulog vikenda završio na tribinama pre utakmice sa Sautemptonom.

Sva trojica napadača koji su povređeni ili roviti - Andre Aju, Dijafara Sako i Endi Kerol, u prednosti su u odnosu na Torea, a ukoliko se nešto drastično ne popravi u igri Turčina, rastanak je blizu, piše Fanatik.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaGokhan TorePremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara