"Darko Spalević u duelu sa Partizanom"
"Darko Spalević u duelu sa Partizanom"

Pukla ljubav Spalevića i Radničkog

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.13. | 15:23

Ubojiti golgeter već dogovorio selidbu u Vojvodinu

Darko Spalević u duelu sa Partizanom

Darko Spalević je u poslednje dve godine bio sinonim za Radnički iz Kragujevca, ali… Došlo je vreme za rastanak. I to nimalo prijatan, ako smemo da primetimo. Iskusni golgeter je upravu Crvenih đavola tužio Arbitražnoj komisiji FSS, a u Kragujevcu ne spore da su ostali dužni 35-godišnjem fudbaleru.
Istina je da je Darko Spalević tužio klub. Svim zaposlenima duguju se zarade za dva poslednja meseca, pa tako i njemu”, kaže za MOZZART Sport portparolka kragujevačkih Crvenih đavola Milena Živković.

Izabrane vesti

Spalević, međutim, kaže da novac nije jedini razlog zbog kojeg mu se ne ostaje na Čika Dači.
Tri plate su mi i dalje dužni, arbitraža je u ponedeljak, pa ćemo da vidimo šta će se desiti. Ali, nisu ni pare ceo problem. Finansijska situacija će da se smiri, međutim nemam više ni želju ni volju da ostajem u Kragujevcu. Skroz je loša atmosfera ovde! Znam da im mnogo značim, da sam im potreban sada, razumem sve to, ali neka razumeju i oni mene”, rekao je za MOZZART Sport Spalević samo nekoliko minuta pošto je izašao sa sastanka sa gradonačelnikom Kragujevca Veroljubom Stevanovićem i krnjim rukovodstvom Radničkog.

“Krnjim”, jer je krajem prošlog meseca deo uprave završio iza rešetaka. Međutim, Spalević zbog dobrih igara u poslednje dve sezone nema problema sa pronalaskom novog angažmana, iako mu je već 35 godina.
Ima ponuda, kako nema. Zovu i u OFK Beograd, u Čukarički… Ali, ja sam se već načelno dogovorio sa Vojvodinom, pa ćemo videti kada budem imao čiste papire”, ističe Spalević.

Pišu: Jovana Mladenović i Dejan Stanković
Foto: Star Sport


tagovi

Darko SpalevićRadnički KragujevacSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara