Mile Kitić u Splitu 2010. na meču Dejvis kupa Hrvatska – Srbija (© MN Press)
Mile Kitić u Splitu 2010. na meču Dejvis kupa Hrvatska – Srbija (© MN Press)

Puštali Mileta Kitića, pa im navijači banuli na trening

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.23. | 13:47

Izgleda da poznati folker nije omiljen u Zadru

Bilo je perioda kad su zbog veselja sa Miletom Kitićem privremeno kažnjeni Mladen Krstajić i Ivan Rakitić, odlukom čelnika Šalkea, u međuvremenu su pesme poznatog folkera postale zaštitni znak proslava pojedinih ekipa u Srbiji, ali izgleda da u nekim delovima Hrvatske, gde su takođe puštane u svlačionici, nisu omiljene.

Tako se desilo da je petnaestak članova navijačke grupe Tornado „svratilo“ na trening Zadra, da prvotimcima objasni kako je nezadovoljno što je pobeda nad Omišem, u prošlom kolu Treće lige, proslavljena uz narodnjake. Ne zna se šta je tačno bilo na repertoaru, ali se navijačima svakako nije dopalo, pa su osetili potrebu da to predoče igračima.

Izabrane vesti

Kako navode mediji iz regiona, tom sastanku prisustvovala je i Iva Bokanović, predsednik Zadra. Nije preneto o čemu je tačno bilo reči, ali dobro upućeni kažu da je neko iz kluba, kad je primetio navijače na igralištu Stanovi, pozvao Policijsku upravu Zadra, ali razloga za intervenciju nije bilo, jer kako je rečeno. „javni red i mir nisu bili narušeni“.

Doduše, Sportske novosti uveravaju da je ovo više nastavak loših odnosa kluba i navijača, nego što ima konkretno veze sa Miletom Kitićem.


tagovi

ZadarEX-YU ligeex-Yu fudbalHrvatskaEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara