""
""

Radivojević za MOZZART: Gospodarimo svojom sudbinom

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.16. | 16:31

“Nećemo se baviti kalkulacijama, važno je da sve držimo u našim rukama i da uspeh zavisi od nas. Rekao sam idemo stepenik po stepenik”, objasnio je plej Igokee

Košarkaši Igokee nakon dve uzastopne pobede, Mega i Sutjeska,  pokušaće da nastave pobednički niz u duelu sa Cibonom. Jednog od najboljih igrača tima iz Laktaša, Vuka Radivojevića, pre svega raduje činjenica da je ekipa konačno ušla u pravi ritam.
Nije bilo lako, ali smo pobedili Megu i Sutjesku i što je najbitnije došli smo do svoje igre. Raduju poslednje pobede, ali i podatak da odlično treniramo i da su se novajlije super uklopile. Takođe, sad uvek neko drugi iskoči u prvi plan”, kaže Radivojević za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Do kraja lige, pored Cibone, igrate sa Krkom, Zvezdom, Budućnosti, Zadrom i Tajfunom. Raspored nije lak?
“Svaka utakmica je značajna i svaka pobeda velika. Raspored je takav kakav jeste i mi idemo od treninga do treninga, od meča do meča. Prvo je Cibona koja ima iskusan tim koji je u poslednje vreme ostvario pet pobeda. Puno su dobili dolaskom trenera Mulaomerovića, igraju na dva fronta, imaju svojih slabosti koje mi moramo iskoristiti”.

Vaš tim ima osam trijumfa, koliko je još pobeda potrebno za opstanak u ABA ligi?
Nećemo se baviti kalkulacijama, važno je da sve držimo u našim rukama i da uspeh zavisi od nas. Rekao sam idemo stepenik po stepenik”.

 Kao bivšeg kapitena Zvezde i junaka one prve utakmice koju ste dobili moramo da pitamo kakva su očekivanja od duela sa Beograđanima u Laktašima?
Još je rano da mislimo o Zvezdi, želimo prvo da upišemo pobede protiv Cibone i Krke, pa da onda razmišljamo o novom iznenađenju”, kazao je na kraju Radivojević.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Starsport)


tagovi

Vuk RadivojevićRepublika SrpskaJadranska ligaIgokeaHrvatskaCibonaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara