""
""

Rađa se novi tandem: Leonardo – Tavamba

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.03.17. | 15:54

Partizan u prijateljskoj proveri bolji od Radnika iz Bijeljine – 2:0

Lepo i korisno! Tako bi se mogla najkraće opisati današnja provera fudbalera Partizana protiv Radnika iz Bijeljine. Crno-beli su na kraju zabeležili očekivanu pobedu (2:0), ali nije to jedini razlog za zadovoljstvo šefa stručnog štaba srpskog vicešampiona Marka Nikolića.

U odsustvu reprezentativca Uroša Đurđevića, Marko Nikolić je dao minute supertalentovanom napadaču Dušanu Vlahoviću koji je dugo kuburio sa povredom. On je igrao u tandemu sa Tavambom do 60.minuta...

Izabrane vesti

Fudbaleri Partizana su profesionalno odradili posao, nije im manjkalo želje i agresivnosti, pa su shodno tome kvalitet više pretočili u trijumf.

Ekipa Radnika je odolevala do 34.minuta. Tada je mrežu gostiju pogodio Tavamba. Ponovo se robusni napadač odlično kretao, lepo sarađivao sa ostatkom ekipe. Posebno sa Leonardom koji je stavio tačku na prijateljski duel.

Partizan je protiv današnjeg rivala igrao u sledećem sastavu: Kljajić (od 60. Stevanović), Vulićević (od 60. Radin), Miletić (od 46.Munir), Ostojić, Ćirković, Jevtović (od 71. Marjanović), Everton, Leonardo (od 71. Ilić),Đuričković, Tavamba (od 74. Petrov), Vlahović (od 60. Đilas)

(Foto partizanfk.com)


tagovi

leonardoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara