"Arsić pogurao Radnički do pobede"
"Arsić pogurao Radnički do pobede"

Radnički vezao i treću, Napredak izudarao očajni Borac

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.08.17. | 21:46

Pobede se slave u Nišu i Kruševcu

Arsić pogurao Radnički do pobedeI kladioničarskim i običnim fudbalskim jezikom: sigurne pobede Radničkog i Napretka za kraj nedeljnog programa u petom kolu Superlige. Nišlije su na Čairu savladale Rad sa 2:0, dok su Kruševljani bili ubedljivi protiv Borca i pobedom od 3:1 još jednom podvukli ono što svi znaju: Čačani će, ako pod hitno nešto ne promene, uz Bačku biti prvi na listi kandidata za ispadanje u Prvu ligu Srbije.

Jer samo su Borac i Bačka bez boda iz pet uvodnih kola. I ne samo bez boda, nego i bez igre, bez glave i repa. Samo jedan gol do sada, čak 12 primljenih. Tri na stadionu “Mladost“. Poklone su im uručili Slobodan Urošević, Nenad Šljivić i Aleksa Vukanović. Sve je bilo gotovo u razmaku od nekih 25 minuta, ne računajući pauzu između poluvremena, koliko je trebalo pomenutom triju da do vrha napuni mrežu čačanskih Zebri. Lazar Sajčić mogao je samo da sa penala ublaži poraz gostujućeg tima.

Izabrane vesti

Ništa bolje nije prošao ni Rad, mada je barem nešto duže mogao da se nada povoljnom rezultatu iz Niša. Samo da se nada, pošto je pogodak Lazara Arsića nadogradio Slaviša Stojanović  golom za 2:0 u 77. minutu utakmice.

Treća uzastopna pobeda Radničkog, koji ima i utakmicu manje od ostalih rivala u Superligi. Rad je ostao na onoj jednoj iz duela sa Zemunom u prošlom kolu.

Superliga, peto kolo:

Nedelja:

Crvena zvezda - Bačka 3:1 (1:0)
/Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 81/

Zemun - Čukarički 2:0 (1:0)
/Denić 15, Mladenović 56/

Vojvodina - Partizan 0:1 (0:0)
/Ostojić 89/

Napredak - Borac Čačak 3:1 (1:0)
/Urošević 43, Šljivić 58, Vukanović 69 - Sajčić 80pen/

Radnički Niš - Rad 2:0 (1:0)
/Arsić 40, Stojanović 77/

Ponedeljak:

20.00: Spartak - Mačva
20.00: Voždovac - Javor
20.00: Mladost - Radnik 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlobodan UroševićSlaviša StojanovićRadnički NišRadNenad ŠljivićNapredak KruševacLazar ArsićBorac ČačakAleksa Vukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara