"Filip Ivanović (desno) posle gola Radničkom u Nišu"
"Filip Ivanović (desno) posle gola Radničkom u Nišu"

Radnik pred gostovanje na Marakani: Razmišljamo kako da damo gol

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.17. | 12:04

„Poštujemo Zvezdu, ali protiv nje, rasterećenom igrom, možemo da se potrudimo da stignemo do povoljnog rezultata“, kaže Filip Ivanović

Filip Ivanović (desno) posle gola Radničkom u NišuTežak posao za Radik iz Surdulice. Ekipa sa juga Srbije u dosadašnjem toku sezone slavila je samo jednom na gostovanju (protiv Čukaričkog sredinom septembra, 2:1), a u sredu od 18.00 je u Beogradu očekuje najteži ispit do kraja jesenjeg dela Superlige - okršaj sa Crvenom zvezdom na Marakani.

Lider na tabeli dobio je osam od devet utakmica kod kuće (plus 0:0 sa Partizanom) što i te kako otežava zadatak timu Sima Krunića.
„Fudbal je igra gde pobeđuje kvalitetniji i bolji. Moramo da odigramo odgovorno i koncentrisano svake sekunde da takvom protivniku kakav je Crvena zvezda ne dozvolimo da svako opuštanje iskoristi i kazni“, upozorava Igor Bondžulić, pomoćni trener Radnika.

Izabrane vesti

MOZZART Sport 2708 Crvena zvezda - Radnik 1 (1,12), X (8,00), 2 (16,00)

Surduličani na megdan crveno-belima dolaze posle poraza na svom stadionu, od kruševačkog Napretka (2:3).
Ne možemo pričati o tome kako ćemo napasti Crvenu zvezdu, ali moramo da razmišljamo o tome kako ćemo postići gol. Moramo da budemo koncentrisani i odgovorni i da zamislimo kako da ugrozimo protivnika. Naravno, uz dozu sreće“, dodao je Bondžulić.

Umereni optimista je i defanzivac Filip Ivanović.
Poštujemo Zvezdu, ali protiv nje, rasterećenom igrom, možemo da se potrudimo da stignemo do povoljnog rezultata, iako je naspram nas tim sa odličnim rezultatima kako na državnoj tako i na evropskoj sceni“, rekao je Ivanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Igor BondžulićRadnikSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara