Radonjićev najveći problem su Paje i Tovan

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.09.18. | 09:33

"Ako izuzmemo taj loš pas, Nemanja je imao veoma zanimljivih 15 minuta protiv Ajtrahta. Videćemo ga na treninzima, njemu je potrebno vreme", rekao je Rudi Garsija

Nemanja Radonjić je tokom prvih mesec dana boravka u Parizu osetio težinu dresa Olimpika iz Marselja. Bivši igrač Crvene zvezde odigrao je samo 24 minuta u dresu kluba sa Velodroma, od čega šest minuta u Ligi jedan. Neko će reći očekivano, drugi premalo, ali za Rudija Garsiju ne postoje nikakve nejasnoće.

Temperamentni Francuz je još po dolasku talentovanog srpskog igrača poručio da je on igrač za budućnost. Pogrešan pas koji je prethodio golu Luke Jovića u okršaju sa Ajntrahtom više nije tema u tamošnjoj javnosti, sve interesuje kakvi su dalji planovi Garsije sa brzonogim ofanzivcem.

Izabrane vesti

Radonjić nije bio u konkurenciji za meč sa Lionom, dok je okršaj sa Strazburom presedeo na klupi za rezevne igrače. Ostaje da se vidi da li će ugrabiti neki minut u Lilu u nedelju (21.00).

Ono što je jasno jeste da je na pozicijama gde bi eventualno mogao da zaigra doskorašnji igrač Zvezde konkurencija ujedno i najžešća, pa Garsiji nije nimalo lako da se izbori za minutažu.
"Radonjićev problem je to što su Tovan i Paje ti koji su glavni na svojim pozicijama, pa je izuzetno teško pridodati i im trećeg napadača. U Lionu sam takođe želeo da pokažem da je Klinton N'Ži takođe važan igrač za ovaj tim. Ako izuzmemo taj loš pas, Nemanja je imao veoma zanimljivih 15 minuta protiv Ajtrahta. Videćemo ga na treninzima, njemu je potrebno vreme", rekao je Garsija.

A vremena nema dovoljno. Marselj je već ušao u jurnjavu na svim poljima, u francuskom prvenstvu već zaostaje osam bodova za neprikosnovenim Pari Sen Žermenom, ali će se boriti za poziciju dva gde je paklena konkurencija.

Tovan i Paje su odličnoj formi ove sezone. Prvi je postigao šest golova, a Paje četiri. Treći strelac tima je Valer Žermen sa tri, dok su Mitroglu i Okampos postigli po dva. Klinton N'Žije bio strelac jednog pogotka na dosadašnja tri nastupa.

Foto: Action images


tagovi

Nemanja RadonjićFlorijan TovanDimitri Paje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara