Rajković i Lukić
Rajković i Lukić

Rajković i Lukić: Nudili da pređemo kod Ramadanija za mesto na Mundijalu

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.08.18. | 17:11

Nećemo valjda i dalje da pričamo o dobroj atmosferi u reprezentaciji?

Teško je bilo i pomisliti da će jedna izjava o pogrešnoj taktici na Mundijalu izazvati ovakvu lavinu. Kritike Luke Milivojevića na račun grešaka Mladena Krstajića u Rusiji izazvale su lavinu reakcija onih koji drže stranu selektoru. I Milivojeviću odgovaraju optužbama koje prevazilaze uobičajene fudbalske teme.

Lavinu je pokrenuo pomoćnik selektora Milan Obradović rekavši da je Milivojević u saradnji sa menadžerom Falijem Ramadanijem pokušavao da izazove puč u reprezentaciji (?!), a danas su na stranu Krstajićevog asistenta prešli i Predrag Rajković i Saša Lukić.

Izabrane vesti

Obojica kažu: nuđeno im je da pređu u Ramadanijevu agenciju u zamenu za mesto u reprezentaciji na Mundijalu.
Ni najmanje mi nije prijatno da pričam o tome i za ostale ne znam, ali da, meni je posredstvom jednog od reprezentativaca nuđeno da pređem kod Falija Ramadanija i da će mi to garantovati mesto na Svetskom prvenstvu. A da bi u suprotnom bio u problemu za spisak. Nisam hteo to da prihvatim. Znam da vas interesuje ko je to i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim“, rekao je Rajković za Telegraf,

Iste reči i iz usta Saše Lukića, koji za razliku od Rajkovića nije putovao u Rusiju pošto je otpao na poslednjem filteru. Zanimljivo, tadašnji potpredsednik FSS Savo Milošević rekao je kasnije da bi on lično na Krstajićevom mestu pozvao Lukića. Kad je Milivojević otpao sa spiska, baš je Lukić uleteo na njegovo mesto.
Rečeno mi je da se ne brinem za mesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. I to je sve što mogu da vam kažem na ovu temu“, kaže Lukić za Telegraf.

A tokom Mundijala slušali smo priče o idiličnoj atmosferi u taboru Orlova. Ako je i bilo, sada je više nego jasno da je u međuvremenu iščezla. Što bi rekao Obradović, pitanje je samo zašto o svemu ovome nisu govorili još pre mesec i po dana, nego su tek do sada čekali? I da li možda još neko od igrača – pre svega onih starijih i najzaslužnijih za plasman na Mundijal – sada ima šta da doda?

Novo okupljanje reprezentativaca Srbije zakazano je za 3. septembar. Teško da mu se bilo ko raduje u ovakvoj atmosferi.

Podsetimo, Ramadani je rekao da ovako "neprofesionalne izjave" Obradovića ne želi da komentariše. Milivojević se još nije oglašavao u srpskim medijima. Možda bi trebalo? Jer čini se da su ga Krstajić i saradnici precrtali u najboljim igračkim godinama.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeSaša LukićPredrag RajkovićFali RamadaniLuka MilivojevićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara