""
""

Ramadani za 60.000.000 evra dovodi Hrvata u Mančester Junajted! I još jednu bombu od 45.000.000...

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.17. | 09:35

Murinjo pobeđuje Kontea, umešani i Marsijal, Berardi, Bernardeski, Aleksis Sančez

Jedan od igrača koji će obeležiti letnju fudbalsku pijacu je hrvatski ofanzivac Ivan Perišić! On je i prošlog leta bio velika želja Antonija Kontea u Čelsiju, pominjala se ponuda od 30.000.000 evra, ali je ostao u Interu.

Izabrane vesti

Tada Inter nije želeo da ga proda, ali sada će morati!

Engleska je suđena Perišiću, ali ne Čelsi već Mančester Junajted! I ne u transferu od 30.000.000 već u duplo većem poslu koju će uzdrmati prelazni rok.

Poznato je da se Murinjo odavno zainteresovao za Perišića i da je u nekoliko navrata pokušavao da priđe Interu s namerom da angažuje hrvatskog reprezentativca. Nedavno je gledao meč hrvatske reprezentacije na kojem Perišić nije igrao zbog suspenzije, ali jeste Brozović koji se takođe pominjao kao Murinjova meta. Međutim, strateg Mančester Junajteda nije bio zadovoljan viđenim i rešio je da krene samo po Perišića. Ukoliko Perišić pojača Crvene đavole to bi moglo da ubrza dolazak Antonija Marsijala koji nije po Murinjovom ukusu.

Vetar u leđa Perišićevom transferu daje i činjenica da je Hrvat pre mesec dana promenio menadžera i da mu je agent postao Fali Ramadani koji ima moć, uticaj i veze da završi ovako veliki posao. Upravo zbog toga ga je Perišić i angažovao. Ramadani zastupa i švedskog štopera Viktora Lindelofa koji bi takođe narednog leta  trebalo iz Benfike da pređe u Mančester Junajted u transferu teškom 45.000.000 evropskih novčanica.

Inter će rado prihvatiti 60.000.000 evra od Junajteda za Perišića čime će rešiti sve probleme sa finansijskim fer-plejom i ostati u plusu od skoro 45.000.000 evra. Time bi napravio i podlogu za kupovinu potrebnih pojačanja. Interov san je Aleksis Sančez, ali on je preskup i premabiciozan, željan osvajanja Lige šampiona i trofeja što sa Interom u ovom trenutku ne deluje realno...

Ali su zato realne mete Domeniko Berardi iz Sasuola koji vredi oko 30.000.000 evra i njegov mladi zemljak Federiko Bernardeski kojeg Fjorentina pokušava da blindira novim ugovorom. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaIvan PerišićInterFederiko BernardeskiFali RamadaniEvropaEngleskaDomeniko BerardiČelsiAntoni MarsijalAleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara