""
""

Rambo Petković ima novi san: Hoću da budem trener Zvezde

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.12.16. | 09:48

„Možda to u ovom trenutku nije realno, ali...“, poručio je legendarni as

On je najbolji stranac u istoriji Brazila, tamo već godinama hoda stazom besmrtnika... Reklo bi se da je u dresu Flamenga dodirnuo fudbalske zvezde, obrnuo igricu... Međutim, Dejan Petković ima još profesionalnih snova.

Nedavno je počeo trenersku karijeru u redovima brazilskog drugoligaša Sampaja. Veruje popularni Peč da će mu to biti samo usputna stanica ka konačnom cilju... A to je, između ostalog, Crvena zvezda.
„Ko kaže da ne bi voleo da bude selektor zemlje ili voljenog kluba – laže! Nije realno u ovom trenutku. Jednog dana se možda ostvari. Za obe pozicije bar 20 ljudi koji zaslužuju da konkurišu“, rekao je Dejan Rambo Petković u razgovoru za Blic.

Izabrane vesti

Iako 16 godina živi u Brazilu Petković je dobro upoznat sa dešavanjima u Ljutice Bogdana i srpskom fudbalu.
U Srbiji je bila velika nemaština uzrokovana ratovima, a pošto tu živiš, i te kako osetiš na svojoj koži. Napolju te još gledaju kroz istorijske uspehe koje smo imali. Erkonomska situacija ti više ne dozvoljava da se takmičiš protiv klubova koji imaju ogromne budžete. Neka si ti Zveda, ali ratovi su učinili svoje. Isto je i sa Partizanom. Domaće prvenstvo takođe nam ne ide naruku. Igrači ne stilu dovoljno iskustva, jer Superliga nema kvalitet“.

Imao je poruku za navijače Crvene zvezde.
„Navijaču je teško da prizna da njegov voljeni klub ne može da se plasira u evropsko takmičenje. Ispadneš od Sasuola i svi se pitaju koji je to klub. Oni koji žive od fudbala dobro znaju da su oni pomrsili račune i velikanima iu Italije. Nije ralno da se nadaju.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijameđunarodni fudbalEvropaDejan PetkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara