"Klaudio Ranijeri"
"Klaudio Ranijeri"

Ranijeri pravio šou na konferenciji: Poketino, samo mirno! Dobićete sve do kraja, ali i mi ćemo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.16. | 16:48

Trener Lestera imao zanimljiva zapažanja o Okazakiju i Marezu

Klaudio RanijeriSad ili ko zna kad. Ostala su samo četiri kola, a Lesteru je potrebno osam bodova da podigne pehar Premijer lige i zaokruži sezonu iz snova. Obraduje ne samo svoje, nego i navijače širom sveta koji iz sveg srca bodre tim Klaudija Ranijerija da prvi prođe kroz cilj.

A italijanski stručnjak je i te kako raspoložen pred finiš prvenstva. Na konkferenciji za medije, pred nedeljni okršaj sa Svonsijem na King pauer stadionu, zasmejavao je novinare.
Čoveče, mi smo u Ligi šampiona! U Ligi šampiona, ej, čoveče. Dili-ding, dili-dong, ajde“, prasnuo je u smeh i sam Ranijeri u razgovoru sa jednim predstavnikom sedme sile.

Izabrane vesti

Može mu se. Njegov tim igra čarobno. Nije poražen od sredine februara. Ima pet bodova više od drugoplasiranog Totenhema, pa je šef struke Lisica oduševljen.
„Svaka čast svima: vlasnicima kluba, navijačima, igračima, mojim saradnicima, svima koji su uključeni u ovo. Napravili smo veliki uspeh. Neverovatan. A sad pravo po titulu. Samo nam je to ostalo“.

Sa Okazakijem više nema jezičkih barijeraU dobrom raspoloženju imao je poruku i za kolegu na klupi Totenhema, Maurisija Poketina.
„Maurisio, samo mirno“.

Ipak, važniji su mu njegovi igrači.
„Rekao sam im: „idemo, sad je pravo vreme da zadamo završni udarac“. Verujem da to možemo. Uvek verujem. Pozitivno razmišljam, a ako Totenhem završni iznad nas - čestitaćemo mu, mada meni više odgovara da mi budemo tim koji ima pet bodova viška. Mislim da će Totenhem dobiti sve preostale četiri utakmice, ali mislim da ćemo i mi uraditi isto. Ako osvojimo pehar biće to neverovatno“.

O pozitivnoj atmosferu u svlačionici Lestera svedoči i način na koji je Klaudio Ranijeri govorio o svojim zvezdama tima. Najpre o Rijadu Marezu.
„On je naše svetlo. Kad se isključi Lester menja boju. To je istina“.

Marez i RanijeriZatim i o Japancu Šinđiju Okazakiju.
„Konačno je položio test iz engleskog. Sad napokon može da shvati šta mu govorim“.

A kako bez Džejima Vardija, kome slede dva meča suspenzije, zbog crvenog kartona iz prošlog kola.
Moraćemo nešto da menjamo, jer kad Vardi igra svi znaju njegove kretnje, a bez njega moramo da menjamo strategiju. Leonardo Uljoa zaslužuje da igra, ali meni je od pojedinaca važnije kako će da iozgleda ekipa“, završio je Klaudio Ranijeri.

Pobeda Lestera u nedeljnom meču sa Svonsijem plaća kvotom 1,75 na keca, a sve kvote Kladionice MOZZART za ovaj meč možete pogledati OVDE.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Šinji OkazakiRijad MarezPremijer ligaLester SitiKlaudio RanijeriEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara